reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Ann_ dziękuje bardzo za Twoja opinie.
U mnie 16+5 i z góry lekarz mówił ze dziewczynce w tym okresie aż tak nic nie odstaje
W sumie gdyby nie to drugie zdjęcie nie byłoby wątpliwości, ale dzidziuś tak fikał ze nic lepszego się nie dało uchwycić nie rozmazanego. Pierwsze gdzie wyglada na chłopca to jeszcze w miarę leżał spokojnie.
Od początku mam pod górkę z wyrostkiem tez tak było.
Ja tez siedzę jak na szpilkach, jakaś taka niecierpliwa jestem i ten temat zaprząta mi głowę na tyle, ze nie mogę się skupić na niczym innym: obłęd.

@Naomi_24 dziękuje za opinie.
Z tym planowaniem płci, to tez trzeba mieć chyba szczęście choć zobacze jak się temat rozwinie u mnie.
Mam córeczkę, ciąża z zaskoczenia z pewnością przed owulacja. Teraz chcieliśmy do parki chłopczyka, ale po trzech latach staraliśmy się po prostu o drugie dziecko, przed owulka, w trakcie i po

@Ann_ dziękuje bardzo za Twoja opinie.
U mnie 16+5 i z góry lekarz mówił ze dziewczynce w tym okresie aż tak nic nie odstaje
W sumie gdyby nie to drugie zdjęcie nie byłoby wątpliwości, ale dzidziuś tak fikał ze nic lepszego się nie dało uchwycić nie rozmazanego. Pierwsze gdzie wyglada na chłopca to jeszcze w miarę leżał spokojnie.
Od początku mam pod górkę z wyrostkiem tez tak było.
Ja tez siedzę jak na szpilkach, jakaś taka niecierpliwa jestem i ten temat zaprząta mi głowę na tyle, ze nie mogę się skupić na niczym innym: obłęd.
A o jakiej płci marzyliscie?

Dziewczyny mam do Was pytanie. Od wczoraj odczuwam dość silne bole i uciski Wo kolorach jajników. Czy to możliwe ze aż tak bardzo odczuwam zbliżająca się owulacje ? Każdy ruch skutkuje takim dziwnym bólem a raczej nieprzyjemnym uciskiem

Dziewczyny mam do Was pytanie. Od wczoraj odczuwam dość silne bole i uciski Wo kolorach jajników. Czy to możliwe ze aż tak bardzo odczuwam zbliżająca się owulacje ? Każdy ruch skutkuje takim dziwnym bólem a raczej nieprzyjemnym uciskiem
Jak najbardziej, mnie owulacja doskwierała zawsze bardziej niż zbliżająca się @
Uciskanie, ściskanie, jakieś skurcze.

reklama
Powiem Wam ze miałam takie bole, ze aż się wystraszyłam. Chciałam podejść na usg ale lekarza nie ma. Będzie w pon. Chyba podejdę sprawdzić czy aby to na pewno owulacja była. Po weekendzie powinnam być już po. Możecie przypomnieć jak się powinno robić testy owulacyjne ?

Do góry