milla01
Fanka BB :)
Ja też byłam pewna,że jak boli,to jest owu,a jednak się zdziwiłam.Hm to.ciekawe co piszesz ..to śluz bylm4 dni temu i wtedy prYtulance. Obstawiam.wtedy owu bo cyklw.mam.krótki 26dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też byłam pewna,że jak boli,to jest owu,a jednak się zdziwiłam.Hm to.ciekawe co piszesz ..to śluz bylm4 dni temu i wtedy prYtulance. Obstawiam.wtedy owu bo cyklw.mam.krótki 26dni
A ja czekam na wpadkę pewnie się jej nie doczekam...Myślę, że jak już pojawia się myśli, że coś się chce, to powinno się do tego dążyć, inaczej takie myśli nie pojawiałby się. Ja przez pierwsze 2 lata po porodzie nawet nie chciałam słyszeć o drugim dziecku. Myśli zaczęły mnie nachodzić w momencie jak córka zaczęła być samodzielna, a ja zaczęłam mieć za dużo wolnego czasu.
Tylko ze mnie nie boli A tak rozpiera rozduma w podbrzuszuJa też byłam pewna,że jak boli,to jest owu,a jednak się zdziwiłam.
U mnie właśnie nie idzie nic że sobą w parze,bo najpierw jest rozciągliwy sluz,potem bol,potem szyjka wysoko,miekka i otwarta,pozniej sluz robi się kremowy,szyjka zamyka i twardnieje,brzuch rozpiera od srodka,a temp się podnosi. Nawet w zeszłym cyklu pytałam dziewczyn tutaj,czy ktoś tak ma,że objawy nie są razem,tylko każdego dnia pojawia się innyTylko ze mnie nie boli A tak rozpiera rozduma w podbrzuszu
To może być objaw owulacji. Ale jeżeli liczysz na ciąże to trzymam kciukiTylko ze mnie nie boli A tak rozpiera rozduma w podbrzuszu
Wzajemnie kciukaTo może być objaw owulacji. Ale jeżeli liczysz na ciąże to trzymam kciuki
U mnie już chyba powoli będzie po bo ten ból przechodzi. A wydaje mi się ze ból świadczy o rosnącym pęcherzyku. Ciekawe czy owu była dzisiaj. Ostatnie starania w pon. @cytrusowa85 tez liczę ze może z tego mega odstępu ciaza będzie