Szybko pomimo ze walczę z tarczyca. Teraz trochę się martwię czy nic nie namiesza ale cykle takie równiutkie. Pierwszy raz w życiu tak mam. Przed ciążami nie miałam takich regularnych. I w ogóle poniżej 30 dni. Chyba głowa bardzo chce dziecka i skraca czas, a może po prostu z wiekiem mi się ustabilizowało.To szybko zachodzisz, to i teraz pewnie tak będzie. To prawda że im mniej się myśli, tym lepiej.
reklama
mis0890
Fanka BB :)
Nadal brak @, a kolejny test robiony około 4 nad ranem był biały...pojedziemy na bete w poniedziałek to się ostatecznie wyjaśni. Podobno takie sytuacje braku kolejnej @ po porodzie się zdarzają. Nie wiem Dziewczyny ...@mis0890 jak tam u Was sytuacja ? Nadal brak @?
martoosia04
Moja regularna @ przyszła dopiero ok pół roku po porodzie.
Nie dziwie się. Mnie tez by męczyła ta krecha. Wiesz jak okaże sie ze ciaza to super. A jak nie to będziecie mieć więcej czasu na przygotowanie się do staran o synkaPod koniec lutego miała pierwszą miesiączkę. Być może dopiero cykle się normują. Nie przeżywałbym tego aż tak bardzo ale same wiecie... gdyby nie ta krecha parę dni temu
mis0890
Jest dokładnie tak jak piszeszNie dziwie się. Mnie tez by męczyła ta krecha. Wiesz jak okaże sie ze ciaza to super. A jak nie to będziecie mieć więcej czasu na przygotowanie się do staran o synka
martoosia04
A jakim testem robiliście że wyszła druga kreska? Bo wiesz, że Bobotest czesto kłamie
reklama
belle81
DziękujęMyśleć na codzień i tym co nas boli to zwariować można,ale wiem że tu nie zamykają się na posiadanie więcej dzieci.Belle ekstra super. Ja już nie śnię wypieram i zajmuję się codziennością. Tak mi lżej. Co prawda zaraz będzie cieplo i sukieneczki wszędzie będą, i te kitki i znajoma wraca z córeczką z zaagranicy...ale na razie mam w sobie spokój (może przejściowy?).
To ja Ci powiem,ki pokrzepieniu serca ze u mnie na wsi pewną mama czterech chłopców,w piątek przywitała na świecie córkę. Także wiesz
Podziel się: