reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tylko czasem Los sobie z nas kpi i tak jak rzeczy materialne jesteśmy w stanie sobie zapewnić, tak na płeć sam wiesz jaki mamy wielki wpływ ;)
Wiem wiem o tym doskonale...z Losem nie wygrasz...ale fajnie jest usłyszeć o spełnieniu czyjegoś marzenia odnośnie płci ;) u nas @ jak nie było tak nie ma. W poniedziałek lecimy na bete. Pierwsza ciąża już była na teście widoczna. Może się po porodzie coś całkiem rozregulowało? Czekamy

reklama
Wiem wiem o tym doskonale...z Losem nie wygrasz...ale fajnie jest usłyszeć o spełnieniu czyjegoś marzenia odnośnie płci ;) u nas @ jak nie było tak nie ma. W poniedziałek lecimy na bete. Pierwsza ciąża już była na teście widoczna. Może się po porodzie coś całkiem rozregulowało? Czekamy

No to weekend odpuszczamy i w pon trzymamy kciuki za błękit.

Dziękuję Wszystkim serdecznie. To jest tak cudowne uczucie że aż niewyobrażalne. Myślę że mogę zacząć kompletowac upragnioną dziewczyńską wyprawkę. Będziemy rzygać różem:D
@mis0890 - marzenia się spełniają,a los trzeba przekręcić na swoją stronę.;)
@martosia04 nie wiem czy ja mogę już się tym różem dzielić,ale życzę Ci z całego serca ogrom tego koloru i wierzę że za kilka dni poczujesz tą radość co ja dziś.

Hej wszystkim,
Pisałam tu dawno temu, 1,5 staraliśmy się -najpierw o dziewczynkę a pozniej już o dziecko,bo nic nie wychodziło .
W końcu udało się chciałam poprosić o radę odnośnie bety. W 33 dc 743 w 36dc 2100 jaki to przyrost ? Nie wiem czemu lekarz zlecił ponowną betę po 3 a nie po 2 dniach.
Gratuluje z całego serca wszystkim wymarzonych kolorków a za resztę trzymam kciuki ,cały czas was czytam <3

Hej wszystkim,
Pisałam tu dawno temu, 1,5 staraliśmy się -najpierw o dziewczynkę a pozniej już o dziecko,bo nic nie wychodziło .
W końcu udało się chciałam poprosić o radę odnośnie bety. W 33 dc 743 w 36dc 2100 jaki to przyrost ? Nie wiem czemu lekarz zlecił ponowną betę po 3 a nie po 2 dniach.
Gratuluje z całego serca wszystkim wymarzonych kolorków a za resztę trzymam kciuki ,cały czas was czytam QUOTE]

IMG_3496.JPG

Dziękuję Wszystkim serdecznie. To jest tak cudowne uczucie że aż niewyobrażalne. Myślę że mogę zacząć kompletowac upragnioną dziewczyńską wyprawkę. Będziemy rzygać różem:D
@mis0890 - marzenia się spełniają,a los trzeba przekręcić na swoją stronę.;)
@martosia04 nie wiem czy ja mogę już się tym różem dzielić,ale życzę Ci z całego serca ogrom tego koloru i wierzę że za kilka dni poczujesz tą radość co ja dziś.
Właśnie dlatego jeszcze jestem tu na forum, bo znam to uczucie i dobrze czytać że ktoś jest tak szczęśliwy.
Też dopiero po połowkowych kompletowalam wyprawkę, bo niedowierzałam w swoje szczęście.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dużo ciąż i różu !!! Tym którzy liczą na błękit oddaje swój po synusiu aż mnie korci M pognębić. Powiem szczerze ze jest mi smutno jak dostaje @.

Do góry