reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nadal brak @, a kolejny test robiony około 4 nad ranem był biały...pojedziemy na bete w poniedziałek to się ostatecznie wyjaśni. Podobno takie sytuacje braku kolejnej @ po porodzie się zdarzają. Nie wiem Dziewczyny ... :)
Ok zdarzają się braki i nieregularnosc po porodzie. Sama miałam taką sytuację,jakieś 5-6 m-cy po porodzie tylko ze ja kp myślałam że ciąża,ale po dwuch miesiącach wróciła.

reklama
No to u nas też pewnie taka sytuacja ma miejsce. Nie pamiętam ale to był właśnie chyba bobotest. No nic...przyjdzie jeszcze czas na walkę o małego, niebieskiego misia. Udanej soboty moje Drogie ;)

Jeśli to był Bobotest to bym już odpuściła betę. Na bank zafałszował wynik. Ale jeśli to Was uspokoi to idźcie ale stawiam, że @ Ż przyjdzie niedługo. Jej organizm stara się uregulować dopiero. Rodziła ledwo 3 miesiące temu.

Ta cała owulacja uderza mi do głowy, nie dość, że mam od rana głupoty w głowie, to chodze 2 metry nad ziemią z głową w chmurach. Nic nie jest wstanie wyprowadzić mnie z równowagi :-D

reklama
Do góry