Ja tylko dodam ze aci jel nie ma 100% sprawdzalnosci, bo ostatnio czytalam 2-3 nieudane sway, i to bylo z aci jel bank, i kazda z tych osob nie dala rady zaplanowac sobie plci takiej jaka chciala,
Sama tak jak martosia mowi stanelam na rzęsach w 2 ciazy i nie udalo sie,
Zawsze cos w tych sway jest ze mozna cos poprawic lub cos zrobic lepiej ale nic nie jest 100% a" rozszarpywanie " kazdego sway na cząsteczki 1 nikomu nie pomaga, naprawde przeczytalam mase staran roznych dziewczyn, i jedna nie zrobi absolutnie nic tylko np. 1 stosunek, i czeka i bedzie miala te corke, a druga wdrozy suple, bedzie sie modlic i wszystkie "protokoły" zastosuje i bedzie miala syna,
Tak fajnie jest "dopomoc" szczesciu, ale nic z tych rzeczy nie zadziala na poziomie tak wysokiego % o jakim tu mowa,
Ps. Moje dzieci z kalendarzy i wszelakich teorii wychodza dziewczynami a to chlopaki, dlatego to sie nazywa ja "teoria" , a bez sensu jest żerowac na desperacji innych, bo ja widze co sie dzieje w internecie, plastry, magiczne olejki, jakies zaczarowane amulety... bransoletki itp. Na dana płec, trzeba podejsc z dystansem do twgo wszystkiego i tak jak dziewczyny pisza ze zdrowym rozsadkiem.
Ps. Nie chce na nikogo tu robic 'nagonki' po prostu pisze wnioski oparte na 6-7 letnim czytaniu i analizowaniu planowania płci, a uwierzcie ze tyle czytam o tym, i jedyny wniosek mam taki ze plci nie da sie zaplanowac, jest to szczescie lub i nie,
Np. Jedna dziewczyna ma corke z samej metody bdm, po 2 chlopcach, chciala 4 dziecko, tez zrobila tak samo, i bedzie teraz rodzic 4 dziecko ale chlopca, bo niestety "nie wyszlo" , ale napewno uwierzyla w te metode za 1 razem jak jej 'wyszlo'
,