reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Cudowne naturalne i przyjemne poczęcie największego na świecie szczęścia [emoji173]️
Dla mnie jest to produkcja, wybacz.
Życze jednak szczęścia byś mogła cieszyć się z upragnionej córki.
Dla mnie jest to produkcja, wybacz.
Życze jednak szczęścia byś mogła cieszyć się z upragnionej córki.
belle81
No i znowu muszę się odezwać nwcale nie złośliwie...ale nikogo nie zmusze i na sile zapraszac nie bede. bo nie mam zlych intencji a widze co niektorym sie cos pomieszalo wiec bravo pozostaje wy
Są na forum dziewczyny które mają dostęp do tych "tajnych grup" i dzielą się infirmacjami z tamtad z nami. Także znamy te czary mary zagraniczne. Mamy też koleżanki z poza granic PL i sodówka im nie uderzyła...
Może Cię zaskoczę ale Polska wyszła z poza granic PRL i mamy dostęp do żeli i suplementów o których piszesz.
Zapraszasz...? To poprosimy o to oficjalne zaproszenie a każda zadecyduje czy chce zobaczyć wszystko to o czym piszesz.
Zapewnienia o 100% skuteczności to mocne słowa.
Myślę że jestem stabilna emocjonalnie i nic mi się nie pomieszało...
Dziewczynki! Brawo My
belle81
@myszka102 -udanego sway. Bo każda z nas zasługuje na spełnienie pragnień.
moje sway
Załączniki
nie kumam bo pisalam pare razy ze zapraszam wiec nie kumamNo i znowu muszę się odezwać nwcale nie złośliwie...
Są na forum dziewczyny które mają dostęp do tych "tajnych grup" i dzielą się infirmacjami z tamtad z nami. Także znamy te czary mary zagraniczne. Mamy też koleżanki z poza granic PL i sodówka im nie uderzyła...
Może Cię zaskoczę ale Polska wyszła z poza granic PRL i mamy dostęp do żeli i suplementów o których piszesz.
Zapraszasz...? To poprosimy o to oficjalne zaproszenie a każda zadecyduje czy chce zobaczyć wszystko to o czym piszesz.
Zapewnienia o 100% skuteczności to mocne słowa.
Myślę że jestem stabilna emocjonalnie i nic mi się nie pomieszało...
Dziewczynki! Brawo My
co wg ciebie znaczy oficjalnie
co do sway watpie ze taki dostep w pl jest bo sama w uk sciagalam aci jel z australli a plastry z kanady a do pl nie wysylaja tego wiec ty bym polemizowala. replensa nie ma w pl represh niedostepny. widze na grupie ze dziewczyny maja problem dostac wlasciwe rzeczy. do tego sway na pl to kupa kasy i tez widze z tym sie licza, mnie moj rok 5000zl losztowal na pl ile wydalam na wszystki do tej porynie kumam bo pisalam pare razy ze zapraszam wiec nie kumam
co wg ciebie znaczy oficjalnie
Załączniki
i nie mowie ze 100% ale np lab ze stanow na swoje plastry daje 80% do tego polaczyc z zakwaszaniem i jedno podejscie wg babydust i moze sie udacco do sway watpie ze taki dostep w pl jest bo sama w uk sciagalam aci jel z australli a plastry z kanady a do pl nie wysylaja tego wiec ty bym polemizowala. replensa nie ma w pl represh niedostepny. widze na grupie ze dziewczyny maja problem dostac wlasciwe rzeczy. do tego sway na pl to kupa kasy i tez widze z tym sie licza, mnie moj rok 5000zl losztowal na pl ile wydalam na wszystki do tej pory
reklama
martoosia04
Ja rephresh kupiłam bez problemu. Nawet mi jedna strzykaweczka pełna nieruszona została. Wiec dostaniesz
Podziel się: