jak ma byc udane jak grupa jest nowa i od sierpnia ruszylo sie a zaszla w ciaze tylko jedna osoba, na statystyki trzeba czasu. i chyba sie zagalopowalas troche. na anglo grupach jakos tez sway robia ale nikt tak nie pluje jadem. a wierzyc niech kazdy wierzy w co chce i robi co chce. lepiej robic sway niz nie robic nic mysle. zawsze to masz wieksza szanse s na glupie pytania i sa glupie odpowiedzi
Nie my tu plujemy jadem! Tylko mówię, że nie ma skutecznej metody! Ani aci jel ani protokoły ani cuda wianki nie dadzą nam wymarzonej płci. Możemy zrobić wszystko albo nic i mieć dokładnie ten sam wynik!
Nie zagalopowałam się! Widziałam jak działa Wasza grupa i jakie macie podejście!
Tu na forum jest pełen szacunek w to co chce wierzyć i jak wyglądają starania! Nikt nikogo nie wyśmiewa albo nie wytyka co źle zrobiła bo tego stwierdzić się nie da! To co zadziała (albo i nie) na jedna nie koniecznie da efekt u drugiej!
Ja nawet zaczynam wątpić w zwiększanie szans poprzez suple, egsy, i inne tam.
A już napewno żadne plastry! I żeby płacić kupę kasy za coś co nie przyniosło ZADYCH rezultatów!