jak ja kocham takie pytania. usune a co mi tam i sprobuje ponownie haha czy masz jeszcze jakies pytania? lolA powiedz mi co będzie kiedy z tego Twojego swey,po wykonaniu testu okaże się ze to chłopiec?
reklama
belle81
Fanka BB :)
Nie drwij,bo pytałam poważnie!jak ja kocham takie pytania. usune a co mi tak i sprobuje ponownie haha
Patrząc na twoje wypowiedzi to jesteś mocno wkrecona w to planowanien,do tego szybki test na potwierdzenie płci...
I teraz ta odpowiedź. Nie wspomnę że mieszkasz w kraju który full możliwości.
I nie,nie mam więcej pytań,bo rozmawiać można jak ktoś traktuje Cię po partnersku.
Piszesz tylko o suchym i pustym planowaniu płci. Ani przez moment nie było mowy o dziecku z miłością.
Niestety to nie to forum... My tu czekamy na każde maleństwo jak dar z niebios niezależnie o trafienia płci,a i Ciebie wygląda to jak produkt....
Ostatnia edycja:
jak ja kocham takie pytania. usune a co mi tam i sprobuje ponownie haha czy masz jeszcze jakies pytania? lol
naNie drwij,bo pytałam poważnie!
Patrząc na twoje wypowiedzi to jesteś mocno wkrecona w to planowanien,do tego szybki test na potwierdzenie płci...
I teraz ta odpowiedź. Nie wspomnę że mieszkasz w kraju który full możliwości.
powazne pytania powqzne odpowiedzi jak i na glupie pytania glupie odpowiedzi. ps. nie drwiez no fakt mam full mozliwosci, wyobraz sobie wynik testu mam po 8 godzinach a lab pracuje 7 dni w tygodniu od 7 rano do 21 wieczorem. extra co?
tak jestem wkrecona. zawsze marzylam o corce. nie biore opcji pod uwage innej.
wogole troche optymizmu dziewczyny, do przodu i walczymy o marzenia. wierze w prawo przyciagania ze jak cos bardzo chcesz to osiagniesz cel
Imama
Wiesz co myszka102 już widzę jak kasujecie po kosztach! Nic nie ma za darmo. Wciskacie plastry które g.. dają. Nie wiem jak wogole w takie coś można uwierzyć skoro nawet najwyższe technologicznie laboratoria musza użyć drogich badan na wyselekcjonowanie płci (PGD czy NGS, nawet przy Microsory dają góra 80%)! Żadne pH, czy jony tu nie daja gwarancji, gdyby to było takie proste to dawno bym miała córki!
Oczywiscie nie mając nawet jednego udanego sway to się wypowiadasz, zawalisz znów na księżyc [emoji23] a później będzie płacz i po Sneak peak usniesz i będziesz próbować dalej.
Oh życie da Ci w kosc. Współczuje
I dziewczyny uwierzcie ze ona takie coś zrobi. Miałam być administratorka tam wiec wiem co pisze. Usunęłam się tak szybko jak mnie dodano.
Maran a Tobie tez się dziwie ze jeszcze tam siedzisz tymabrdziej ze po Twoich wpisach nie wierzysz w planowanie płci
Normalnie powinno się zbanować taka grupe i uświadomić członków bo człowiek tylko krzywdy może sobie narobić mając takie „ekspertki”
Oczywiscie nie mając nawet jednego udanego sway to się wypowiadasz, zawalisz znów na księżyc [emoji23] a później będzie płacz i po Sneak peak usniesz i będziesz próbować dalej.
I dziewczyny uwierzcie ze ona takie coś zrobi. Miałam być administratorka tam wiec wiem co pisze. Usunęłam się tak szybko jak mnie dodano.
Maran a Tobie tez się dziwie ze jeszcze tam siedzisz tymabrdziej ze po Twoich wpisach nie wierzysz w planowanie płci
Normalnie powinno się zbanować taka grupe i uświadomić członków bo człowiek tylko krzywdy może sobie narobić mając takie „ekspertki”
belle81
@Imama dziękuję Ci za ten wpis,to powinno urwać temat @myszka102Wiesz co myszka102 już widzę jak kasujecie po kosztach! Nic nie ma za darmo. Wciskacie plastry które g.. dają. Nie wiem jak wogole w takie coś można uwierzyć skoro nawet najwyższe technologicznie laboratoria musza użyć drogich badan na wyselekcjonowanie płci (PGD czy NGS, nawet przy Microsory dają góra 80%)! Żadne pH, czy jony tu nie daja gwarancji, gdyby to było takie proste to dawno bym miała córki!
@myszka102 wiec jak widzisz nie macie ŻADNEGO udanego sways, dostęp do protokołów, każda może mieć prosząc o przyjecie do grup, które można znaleźć na fb ja tez ma dostęp do „protokołów” i co z tego?
Żele i suple można bezproblemowy zamówić do Polski, wszak mamy internet i ebaya [emoji6]
I plastry??? Serio??? Ktoś w to wierzy??? Gdyby była skuteczność nawet mała ale potwierdzona to przecież by głośno o tym było!
Serio, nie ma metody, która daje 100% , wszystkie oscylują w okolicy 70-80%
Na tej tajnej grupie żadnego udanego sway nie było!
Zwalają to na „bicie pH” fazy księżyca i inne bzdury!
A o selekcji plemników w inku nie maja pojęcia bo zadna nie robiła!
Twoje wypowiedzi są odrażające! Jako matka i staraczka to pisze! Ja mam parcie na corke straszne, wszyscy tu wiedza jak bardzo pragnę córki! A mimo to niewiarygodne dla mnie jest to, ze można zabić nienarodzone bo nie spełnia moich oczekiwań! Czy to sklep z lalkami? Pełen konsumpcjonizm?
Cieszę się, ze odeszłam z grupy, żal mi tych, które tam siedzą i słuchają Ciebie i Twoich „mądrości”
Żele i suple można bezproblemowy zamówić do Polski, wszak mamy internet i ebaya [emoji6]
I plastry??? Serio??? Ktoś w to wierzy??? Gdyby była skuteczność nawet mała ale potwierdzona to przecież by głośno o tym było!
Twoje wypowiedzi są odrażające! Jako matka i staraczka to pisze! Ja mam parcie na corke straszne, wszyscy tu wiedza jak bardzo pragnę córki! A mimo to niewiarygodne dla mnie jest to, ze można zabić nienarodzone bo nie spełnia moich oczekiwań! Czy to sklep z lalkami? Pełen konsumpcjonizm?
Cieszę się, ze odeszłam z grupy, żal mi tych, które tam siedzą i słuchają Ciebie i Twoich „mądrości”
jak ma byc udane jak grupa jest nowa i od sierpnia ruszylo sie a zaszla w ciaze tylko jedna osoba, na statystyki trzeba czasu. i chyba sie zagalopowalas troche. na anglo grupach jakos tez sway robia ale nikt tak nie pluje jadem. a wierzyc niech kazdy wierzy w co chce i robi co chce. lepiej robic sway niz nie robic nic mysle. zawsze to masz wieksza szanse s na glupie pytania i sa glupie odpowiedzi i owszem to zawsze 80% niz miec 0%@myszka102 wiec jak widzisz nie macie ŻADNEGO udanego sways, dostęp do protokołów, każda może mieć prosząc o przyjecie do grup, które można znaleźć na fb ja tez ma dostęp do „protokołów” i co z tego?
a ty nie oceniaj kogos pochopnie. bo do linka z ebay czy strony viamedex ma kazda dostep i jest cena plastrow 79£ ktora wplywa taka na peypall i za to gosia zamawia plastry. i ani funta wiecej. co laski potwierdza. i nie my wciskamy tylko dzielimy sie tym co wiemy co uzywaja amerykanki i czego w pl ciezko z dostepnoscia i nie kumam nie wierzycie to po co ten watek i proby zajscia z dana plcia? juz tego nie jarze totalnie. to by trzeba wszystkie grupy o tym na fb zbanowac ktore glosza herezje o zbijaniu ph no przeciez to tylko 80% a raczej wg was zero bo nie dziala. wiec o co wam chodzi?@Imama dziękuję Ci za ten wpis,to powinno urwać temat @myszka102
Ostatnia edycja:
reklama
belle81
Stare powiedzenie brzmi że "nie ma głupich pytań a są głupie odpowiedzi"jak ma byc udane jak grupa jest nowa i od sierpnia ruszylo sie a zaszla w ciaze tylko jedna osoba, na statystyki trzeba czasu. i chyba sie zagalopowalas troche. na anglo grupach jakos tez sway robia ale nikt tak nie pluje jadem. a wierzyc niech kazdy wierzy w co chce i robi co chce. lepiej robic sway niz nie robic nic mysle. zawsze to masz wieksza szanse s na glupie pytania i sa glupie odpowiedzi
Pani już dziękujemy. Nie mieszaj nam tutaj,bo wszystko co masz do powiedzenia to śmieci.
Od początku wyczulam że z tobą jest coś nie tak...
Ostatnia edycja:
Podziel się: