mis0890
Fanka BB :)
Prawie zupełnie odwrotnieMis0890 ok czyli do owu pokazuje na dziewczynkę w owu 50/50 a po owu na chłopca? [emoji848] Czy jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawie zupełnie odwrotnieMis0890 ok czyli do owu pokazuje na dziewczynkę w owu 50/50 a po owu na chłopca? [emoji848] Czy jak?
Miś [emoji7] ale słodziak. Dzięki za wytłumaczenie. Mam nadzieję że wyjdzie Ci z lcb boy, bo mnie już nie da się namowic na jego zrobienie 3,4 dni przed owu [emoji85] nie ma opcjiPrawie zupełnie odwrotniewg przeprowadzonych badań większe szanse (ok 80%) na poczęcie chłopca jest właśnie 3-4 dni (to dokładne dni po kilku miesiącach badań ustala lcb) przed owu, jakieś dwa dni przed to 50/50 a potem już do końca dziewczynkowe (też prawdopodobieństwo sięga 80%). To tylko schemat podany przez producenta na podstawie niemieckich badań. Nie wiem jakie będą dokładne wskazania dni "na żywo". O nich z pewnością napiszę Wam za kilkanaście tygodni
zawierzam tej zbadanej teorii bo moja Niunia, która spała dziś na mnie kilka godzin jest z owu przy dużej częstotliwości boboseksów
![]()
Nadrabiamy kangurkowe chwileMiś [emoji7] ale słodziak. Dzięki za wytłumaczenie. Mam nadzieję że wyjdzie Ci z lcb boy, bo mnie już nie da się namowic na jego zrobienie 3,4 dni przed owu [emoji85] nie ma opcji
Wiem że to słodka i najbardziej przyjemna chwila na świecie czuć na sobie własne dziecko, ale radzę Ci Misiu odkładać (za każdym razem, zawsze) coreczke do łóżeczka, aby tam zasypiala. Bo gdy przyzwyczai się że śpi na was... To już będzie koniec [emoji14]
Hej, gratuluje synka, a nie wiesz konkretnie kiedy owulacja byla w tym cyklu? ja tylko napisze ze chociaz masz 1 coreczke to juz cosWróciłam na chwileczkę.
Dla przypomnienia:
U nas z jednorazowej akcji tuż po @, na suchej, lepkiej, rwącej się i matowej wydzielince, a potem długo długo nic, aż do terminu kolejnej @ , po raz kolejny potwierdzony na usg synek. Widziałam takie szczegóły anatomiczne, że to nie mogła być pępowinka. Z córeczką muszę się niestety pożegnać, bo tym razem (mimo zapewnień lekarzy) jej nie było.
I tak sobie myślę, poprzedni, starszy synek, też był z jednorazowej akcji.
Za to pierwsza córeczka, zupełnie spontanicznie, jest z akcji codziennych i co chwila (niemal nie schodziłam z męża - wiadomo, rok po ślubie itp.).
U nas jedyna prawidłowość to częstotliwość "działań". Zarówno jeden jak i drugi synek wg.teorii odległości od owu powinni być 100% dziewczynkami.Są z jednorazowych akcji w czasach wymuszonego pracą celibatu. Dodatkowo przy chłopcach był bonus w postaci "fajerwerków".
Może to komuś pomoże, przyda się. Pozdrawiam i życzę powodzenia staraczkom w Nowym, 2019 roku.![]()
Niestety, owulacje określam śluzem, temperaturą i szyjką. Bez testów, bez monitoringu. To było dwa dni po @, przy tak długich cyklach (30 dni), mała szansa na bliskość owu, choć być może akurat coś się przesunęło.Hej, gratuluje synka, a nie wiesz konkretnie kiedy owulacja byla w tym cyklu? ja tylko napisze ze chociaz masz 1 coreczke to juz coswiekszosc z nas walczy chociaz o te 1 sztuke z płci przeciwnej
, a widzisz ja np. Mam synow z codziennych, nie ma zasady i tyle , powodzonka ,
Kitqa- ja bym meza faszerowała czerwonym miesem (i ty tez) i robila bdm bez falstartu i dasz rade zobaczysz!![]()