reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej hej!
Jeden strzał w owu i dziewczynka!? :) czyli jednak można shettlesowo i bdmowo zrobić chłopca, który okazuje się wymarzoną dziewczynką. Idąc dalej ku mym pokrzepieniu - metoda lady comp może dać szanse na spełnienie ;) gratulacje ogromne!!!
My od wczoraj nareszcie już w domu. Od mojej Królewny nie mogę się oderwać, mówią, że zwariowałem...a to póki co moje ulubione zdjęcie :) moja złodziejka serca ;) cudownego dnia dziewczyny! Trzymam kciuki za pomyślne ciąże i jakby co mogę świadczyć Waszym M porady aktywnego wspieracza porodowego ;)
"Tatuś mówił jeszcze parę miesięcy temu, że jestem jego Gwiazdeczką, że do czapeczki jeszcze dorosnę i że cichaczem przemyci mi czasem niebiański błękit. Tylko co miał na myśli?.... ;)"
Dziękuję bardzo! A córcia prześliczna :)

reklama
Mis- malutka jest przesliczna ! bdm u Grabci to napewno nie byl na chlopca :) , wg bdm.musza byc dwa stosunki zeby zwiekszysc ilosc nasienia i ph itp. I dalej mysle ze to najlepsza opcja bez kombinowania z suplementami itp. Wlasnie jakas następna kobieta na tym forum dodala posta ze po 3.corkach syn , 2 proby 22godz. i 40 godzin po najciemniejszym tescie pozytywnym,

Grabcia ja sie zastanawiam czy sie nie wstrzeliliscie w o+12 jakims cudem ale najwazniejsze ze jest :)!

Ann- to milo slyszec ze komus sie po 2 synach udaje :D , moze i nam.tez sie uda, u nas jakos tez wychodzi z 2.5 do 3.5.dnia przed owu jakis cwaniaczek czekal, nie mniej jednak chyba wole sie nastawic na chlopca, bo bedzie mi latwiej jesli ten chlopiec faktycznie będzie anizeli myslec ze dziewczynka i sie nastawiac od początku, hm chyba tylko poczekamy zobaczymy u Ciebie raczej ta corka myslisz ze z 3 dbi przed czy z owu? U mnie nie ma innej opcji anizeli ktos musial poczekac i to dlugo [emoji23],

Martoosia.-.mam nadzieje ze juz zobaczysz serduszko i bedziesz spokojniejsza :)!
Trzymam kciuki za was!!! Oby był róż :) wysyłam z całych sił !!!

Grabcia! Super gratulacje [emoji322] udało się! [emoji3]
Kolejny trafiony sway!
Może tak sobie myślę że pora roku ma znaczenie? Że z poczęć w jesienno_zimowe klimaty więcej jest dziewczynek? (ja swoją zrobiłam w październiku a druga w kwietniu ) choć podbno w lecie jajka są przegrzane a to wiadomo też dziewczynkowe... Ja to wiem, że nic nienwiem i nie wiem co zrobię jak przyjdzie mój starankowy czas[emoji85]
Mis tak, podbno 4dniowe plemniki maja więcej xy.
A lcb 'mówi' cos więcej odnośnie ilości stosunków? Rozumiem że lcb na chłopca pokazuje aby kochać sie przed owu?
Martusia super fajna kropeczka [emoji7]

Ostatnia edycja:
Grabcia! Super gratulacje [emoji322] udało się! [emoji3]
Kolejny trafiony sway!
Może tak sobie myślę że pora roku ma znaczenie? Że z poczęć w jesienno_zimowe klimaty więcej jest dziewczynek? (ja swoją zrobiłam w październiku a druga w kwietniu ) choć podbno w lecie jajka są przegrzane a to wiadomo też dziewczynkowe... Ja to wiem, że nic nienwiem i nie wiem co zrobię jak przyjdzie mój starankowy czas[emoji85]
Mis tak, podbno 4dniowe plemniki maja więcej xy.
A lcb 'mówi' cos więcej odnośnie ilości stosunków? Rozumiem że lcb na chłopca pokazuje aby kochać sie przed owu?
Martusia super fajna kropeczka [emoji7]
Lcb wskazuje dokładne dni, w których należy się kochać na chłopca i tylko w te dni. Potem chyba jest dzień 50/50 a potem aż do owu na dziewczynkę. Rozmawiałem na temat ilości z konsultantem lc ale nie uzyskałem odpowiedzi. Jeśli o mnie chodzi to będę się raczej trzymał 4 dniowej abstynencji. W przypadku lcb przemawia do mnie wysoka precyzja określenia dni płodnych i samej owu. Jak się to wcześniej wie to można lepiej zaplanować to i owo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry