B
bibiU
Gość
@Miciur-ka jak u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grabcia- wielkie Gratulacje!! Cudowne wiesci!! Ja tez sie nastawiam u nas na chlopca chyba po dwoch to ten trzeci - nie uniknione [emoji23], szukam wlasnie imienia dla syna , a ty szalej - i Moze przelamiesz ta niebieska passe i posypia sie róze ,
Biedronka -a ty jak tam? super kropek ! U mnie okej dalej nic zbytnio nie czuje tylko mega zmeczenie,pokladam sie co chwila [emoji14] , mam prenatalne 21.01, a 7.01 badania krwi i tsh etc. Musze spr. Czy wsz ok, mam codziennie mega krwawienia z nosa :/
Belle - i tak sie plci nie dowiesz bo za wcześnie troche a jak sie czujesz ?
Martoosia jak tam?
Mis wielkie gratulacje, sliczna - ale ma wlosow ! Niezly Sylwester dla was ! Powodzenia w rodzicielstwie no i z lady comp na przyszlosc !
Ja też nastawiona na chłopca [emoji6] ale szczerze obojętne mi to [emoji7] jutro idę do Endo [emoji16] ogólnie czuje się nie cuda nudności i ciągnie mnie na wymiotyGrabcia- wielkie Gratulacje!! Cudowne wiesci!! Ja tez sie nastawiam u nas na chlopca chyba po dwoch to ten trzeci - nie uniknione [emoji23], szukam wlasnie imienia dla syna , a ty szalej - i Moze przelamiesz ta niebieska passe i posypia sie róze ,
Biedronka -a ty jak tam? super kropek ! U mnie okej dalej nic zbytnio nie czuje tylko mega zmeczenie,pokladam sie co chwila [emoji14] , mam prenatalne 21.01, a 7.01 badania krwi i tsh etc. Musze spr. Czy wsz ok, mam codziennie mega krwawienia z nosa :/
Belle - i tak sie plci nie dowiesz bo za wcześnie troche a jak sie czujesz ?
Martoosia jak tam?
Mis wielkie gratulacje, sliczna - ale ma wlosow ! Niezly Sylwester dla was ! Powodzenia w rodzicielstwie no i z lady comp na przyszlosc !
Dzięki za gratulacje ja to w szoku jestem z 3 razy dopytywałam lekarza że na pewno....u mnie strzał był jeden w owu po około 6dniowej abstynencji test pozytywny był po 10 dniach
Ale cudnie gratuluję [emoji173][emoji173]Dziewczyny u nas dziewczynka [emoji7] mąż lzy w oczach
Ja mam dwóch synów, a teraz jestem w 23 tc z córką, wymarzona. Szansę zawsze są, także u was też [emoji6] martoosia to samo u ciebie [emoji846][emoji846]Grabcia kiedy mialas starania a kiedy owu lub test owu pozytywny lub prawie ? Przypomnij
Martoosia - no jak tak czytam to jak ma sie 2 synow to duze prawdopodobienstwo trzeciego i zwykle za 4 razem sie zdarza ze plec odwrotna (o Boze !!za 4![emoji23])nie wiem szczerze czy sie zdecyduje na 4 lol ,do tego 3 jeszcze nie przywyklam serio.., [emoji2356] , mam nadzieje ze czas pozwoli mi przyzwyczaic sie , no i takie uroki ciazy zawsze cos moze nas brac hormony [emoji23], ale ti prawda taki ciag u Ciebie moze i dobije sie ta dziewczynka i pojdzie szczescie do konca hyh, trzymam kciuki , ja bym szla na usg jakos 6t+4 dni juz powinno byc serduszko my bylismy w 7 tyg i bylo serduszko
Ale cudnie gratuluję [emoji173][emoji173]Ja mam dwóch synów, a teraz jestem w 23 tc z córką, wymarzona. Szansę zawsze są, także u was też [emoji6] martoosia to samo u ciebie [emoji846][emoji846]
Mój mąż cały czas wierzył, że zrobił syna, do czasu drogiego potwierdzenia płci na USG. Ale jak usiadł przy stole z rodzina to się wszystkim chwalił, że córke zrobił hehe [emoji39] u mnie nie wiem bo ja nie sprawdzałam tych wszystkich wróżb, ale jak ty wierzyłam długo, że urodze syna. Tak mi było łatwiej. Jeszcze kilka tygodni i dowiesz się kto tam mieszka.M. twierdzi, że robił córkę. Wróżby z obrączki mówią o córce. Chińczycy mówią o chłopcu. Ja biorę co będzie.