rena-chan
Fanka BB :)
Dziewczyny robiłam progesteron w ostatnim cyklu, lekarz powiedział że jest super i potwierdza, że owulacja była. Po okresie zrobilam usg i też jest dobrze, jajniki działające, endometrium i reszta ok.... eh nie mogłam się doczekać i może mogłam poczekać kilka dni i zrobić badanie później to byłoby widać czy jajeczka rosną i jakiś dominuje. Ogólnie ginka byla zadowolona. Mamy dzialac i myślałam aby podejrzeć co się tam dzieje w okolicach owu, ale lekarka powiedziała, że jeszcze nie trzeba, to drugi cykl starań. Raczej ten cykl nie będzie ostatnim bo w kluczowym czasie trochę się poprztykałam z mężem i tajming nie ten. Jednak co z jedną sprawą się uspokoiłam to zaczęłam się martwić następna. Otóż przed synkiem miałam dużo sluzu, było mokro kiedy trzeba a teraz jest z tym słabo i nie wiem czemu dopiero teraz to zauważyłam..... w sumie dopiero teraz zaczęłam się sobie bardziej przyglądać, jest go mało i białawy, wiec kurde owulacja pewnie jest ale jak te chłopaki mają tam dotrzeć Kurcze a po zajściu w ciążę z synem sądziłam że to takie proste, bo po pierwszym cyklu miałam dwie kreski.... że wystarczy nie przegapic owu