reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
: 164781"]Mam zimowego to teraz będzie letni :)[/QUOTE]
@Grabcia123 Ty chciałaś ciążę na lato żeby eksponować brzuszek w kwiecistych sukieneczkach? To masz;)
A kto tam jest to jeszcze się ukarze bo tego nie wiesz,bo te ramzi to wiesz ;)
Ważne że jest prawie 11mm miłości w brzuszku :) Cudnie:)
@BB_Anna a może implantacji,bo owu się przesuneła? Obserwuj i melduj na bieżąco;)
@mis0890 pieniądze rzecz nabyta,uroda przemija. A spełnienie w postaci małej upragnionej cząstki samego siebie zostaje na całe życie. I tak po prostu jest...i kocha Cię bezwarunkowo:)
@mis0890 - spełnienia przyjacielu:):tak:

BB_Anna - w końcu sam tą metodę opracowałem, więc polecam - Mis ;) chciałbym równie szczegółową dostać kiedyś na synka.
Grabcia123 - nie przesądzaj jeszcze wszystkiego, wszystko może się jeszcze zmienić. Tak a propos - przypomnisz w skrócie metodę swoich staranek? Wiem, że pewnie pisałaś ale wybacz, pyta facet :)
belle81 - jak Bóg da, to się spełnią. Moje modlitwy mogą być już dla Niego nieco nudne...z uwagi na ich monotematyczność.
Dobrej nocy dziewczyny i samych dobrych snów, które się spełnią któregoś pięknego dnia

BB_Anna - w końcu sam tą metodę opracowałem, więc polecam - Mis ;) chciałbym równie szczegółową dostać kiedyś na synka.
Grabcia123 - nie przesądzaj jeszcze wszystkiego, wszystko może się jeszcze zmienić. Tak a propos - przypomnisz w skrócie metodę swoich staranek? Wiem, że pewnie pisałaś ale wybacz, pyta facet :)
belle81 - jak Bóg da, to się spełnią. Moje modlitwy mogą być już dla Niego nieco nudne...z uwagi na ich monotematyczność.
Dobrej nocy dziewczyny i samych dobrych snów, które się spełnią któregoś pięknego dnia
No nie ma czegoś takiego jak nudne modlitwy... Jak coś będziemy sobie ciągle i uparcie powtarzać to sami w to uwierzymy;)
Bóg słucha nas wszystkich i na wszystkich nas ma z góry założony plan który nie zawsze pokrywa się z naszym planem życiowym. Ale czy przez to,to życie będzie gorsze ? Raczej nie. Napewno nie raz nas zawiedzie i rozczaruje ale nie będzie gorsze;)
Dobrej nocy i pięknych snów.

No niestety u mnie też @. Jutro się rozkręci. Kurcze jestem już zmęczona tym. Rok temu zaczęliśmy się starać potem była przerwa bo nie chciałam dziecka z końcówki roku. Pół roku staran i coś nie wychodzi. Chyba biorę miesięczny urlop. Mam okołookresowy dół . :(

reklama
Ja kochani po wizycie.. Z racji opóźnienia i pośpiechu brak zdjęcia :( ale podejrzalam i wg mnie patrząc na Ramziego będzie chłopiec :) dzidzia ma 10.93mm termin z OM na 24.06 a z usg na 25.06 :)

Kochana ale chyba za wcześnie u ciebie na płeć [emoji23] dopiero co zaszłaś ;) przywołuj róż i tyle! Nie ma co stawiać na jakieś tam gdybanie. Tu trzeba solidnych dowodów.

Do góry