kredkaczarna
Fanka BB :)
Grabcia super termin sama jestem z 29.06 [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za róż daj znać po wizycieDawno mnie tu nie bylo, w sumie na żadnym forum ostatnio nie bywam. Wizyte mam 26 listopada i juz sie nie moge doczekac to bedzie 16tc wg omi 17tc wg usg wiec juz poznam kto tam mieszka. Ale wczoraj mnie koleżanka podbudowala[emoji7] i to taka z ktora specjalnie nie gadam a mamy synkow z jednego miesiaca i jestesmy razem na grupie, a chwalilam sie tam kolejnym w drodze. I wg niej na moim usg obstawialaby ze bedzie corka wg teorii nub. Do tej pory zgadla co prawda paru osobom ale mam nadzieje ze ja nie bede pierwsza pomylka [emoji14]
Wiec jeszcze 2 tyg niewiedzy przede mna
Patipaula gratulacje i zycze chlopczyka
A powiedz mi dalej masz takie parcie na płeć czy jest co to obojętne,??Odezwe sie co sie udalo "zaplanowac"
No mi właśnie przeszło.. W sumie jestem ciekawa ale nie mam jakiegoś dużego ciśnieniaDopóki się nie uda chyba każda będzie miała parcie.
No mi właśnie przeszło.. W sumie jestem ciekawa ale nie mam jakiegoś dużego ciśnienia
Mi w sumie wszytsko jedno... Z jednej strony córeczka żeby mieć komplet a z drugiej strony j u widzę jak się bawią chłopcy i całe życie są że sobą blisko.. Jeszcze te imiona tak mi spasowalyJa też myślałam, że mi przeszło. Ale nie. Bardzo chcę córeczkę.
Mi w sumie wszytsko jedno... Z jednej strony córeczka żeby mieć komplet a z drugiej strony j u widzę jak się bawią chłopcy i całe życie są że sobą blisko.. Jeszcze te imiona tak mi spasowaly