reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki za odp czyli tak czy tak najwcześniej się dowiem w 15 Tc :)
Witajcie drogie Koleżanki :)
Co do determinacji płci - u nas została określona w 13+4tc.
patipaula gratuluję i trzymam kciuki za prawidłowy rozwój maleństwa. Mówisz, że czujesz 4 dziewczynkę z owulacji ...czy wcześniej staraliście się o chłopaka działając w owu i wg bdm? Pytam bo szukam kolejnego potwierdzenia swojej wypróbowanej przecież metody, że kto chce córkę niech działa właśnie w owu ;)

rena-chan trzymam kciuki za pomyślne starania. Rozumiem, że walczycie o kolejnego chłopaka wg bdm? :)
Muszę dziś pogonić wreszcie Ż żeby wreszcie spakowała torbę (nigdy nie ma czasu), wszak dziś rozpoczynamy 33tc... :) sama pytała mnie ostatnio, czy o syna będziemy działać tylko wg lcb czy coś jeszcze...miło mi się na sercu zrobiło...
Zapytam Was e-Ciociunie jeszcze o kwestię z innej beczki - ile czasu po porodzie minęło do pierwszych (bobo) seksów ? ;)
Udanej niedzieli Staraczki
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie nie staraliśmy się. Po prostu zaszła w ciążę A że monitoruje swój cykl (wszystko zapisuję) od kilku lat to wiem kiedy zaszła. A pierwsze usg to potwierdza. W najmłodsze cora to akurat było jedno współżycie za szybko- było przed owulacja, i stąd dziewczynka. Teraz myślę że dziewczynka że względu na teorię Ramziego.

No właśnie nie staraliśmy się. Po prostu zaszła w ciążę A że monitoruje swój cykl (wszystko zapisuję) od kilku lat to wiem kiedy zaszła. A pierwsze usg to potwierdza. W najmłodsze cora to akurat było jedno współżycie za szybko- było przed owulacja, i stąd dziewczynka. Teraz myślę że dziewczynka że względu na teorię Ramziego.
Witaj
Z Ramziego to Ci synek wychodzi*zakładam że usg "docipne"* popraw jeśli nie. z tym ze ta teoria bywa młyna niestety może daje więcej niż 50%to trzeba mamaginekolog spytać ona miala zapisywać i potem sprawdzać jak to się na
A robiłaś betę? Jak jej przyrost?
Widzę że duże masz dziewczyny już. Wczoraj na placu zabaw byka mamusia z małych chłopcem i dwoma dużymi pan nami.Widać że spełniona tak do tego synka ciepło mówiła . Tego też Tobie życzę.

Witaj
Z Ramziego to Ci synek wychodzi*zakładam że usg "docipne"* popraw jeśli nie. z tym ze ta teoria bywa młyna niestety może daje więcej niż 50%to trzeba mamaginekolog spytać ona miala zapisywać i potem sprawdzać jak to się na
Widzę że duże masz dziewczyny już. Wczoraj na placu zabaw byka mamusia z małych chłopcem i dwoma dużymi pan nami.Widać że spełniona tak do tego synka ciepło mówiła . Tego też Tobie życzę.
Mamaginekolog ostatnio mówiła na jakimś live, że zapisywała przez jakiś czas płeć wg teori i sprawdziła się w 50%. Ja wstawiłam zdjęcie na grupe na fb i mi akurat się sprawdziła teoria Ramziego. Wiek, że Lusia2018 tez sprawdzała, wyszedł chłopiec i czeka na synka, ale pewnie to te 50% ;)

Witaj

Tak jak było dopochwowo. Ok Czyli muszę spokojnie czekać i nie wkrecac sobie żadnych filmów. Do owulacji nie wyposażyliśmy bo jakoś chęci nie było, i tylko jedno współżycie w owulacje i ciaza. Ja to mam szczęście.

reklama
Dawno mnie tu nie bylo, w sumie na żadnym forum ostatnio nie bywam. Wizyte mam 26 listopada i juz sie nie moge doczekac to bedzie 16tc wg omi 17tc wg usg wiec juz poznam kto tam mieszka. Ale wczoraj mnie koleżanka podbudowala[emoji7] i to taka z ktora specjalnie nie gadam a mamy synkow z jednego miesiaca i jestesmy razem na grupie, a chwalilam sie tam kolejnym w drodze. I wg niej na moim usg obstawialaby ze bedzie corka wg teorii nub. Do tej pory zgadla co prawda paru osobom ale mam nadzieje ze ja nie bede pierwsza pomylka [emoji14]
Wiec jeszcze 2 tyg niewiedzy przede mna
Patipaula gratulacje i zycze chlopczyka :)

Do góry