reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No niestety u mnie też @. Jutro się rozkręci. Kurcze jestem już zmęczona tym. Rok temu zaczęliśmy się starać potem była przerwa bo nie chciałam dziecka z końcówki roku. Pół roku staran i coś nie wychodzi. Chyba biorę miesięczny urlop. Mam okołookresowy dół . :(
Oooo:( Przykro mi:(
Wiem co czujesz. Te ciągle rozczarowania i złudne oczekiwania są tak frustrujące ze chce się wyć gdy znów nie wyjdzie.
Dół minie za kilka dni i do roboty;) Trzeba trzymać garde ;)

reklama
A mnie teraz wieczorem tak boli podbrzusze jakby mi je wypchali czymś! [emoji24] fakt, że długo w pracy nie szlam siusiu bo nie było kiedy, ale jak już zrobiłam to taki ból trzyma [emoji24]

A mnie teraz wieczorem tak boli podbrzusze jakby mi je wypchali czymś! [emoji24] fakt, że długo w pracy nie szlam siusiu bo nie było kiedy, ale jak już zrobiłam to taki ból trzyma [emoji24]
Weź furagine jeśli masz i wypij ciepła meliske;) Powinno przejść. Napewno nazbierało się bakterii z moczu.
Albo piwko;) Na pęcherz i dobry sen ;)

IMG_2732.JPG

Załączniki

• IMG_2732.JPG
    IMG_2732.JPG
    248,8 KB · Wyświetleń: 832
Słowo na dziś.(i nie tylko...)
Po sztormach, burzach, nawałnicach, szkwałach
Na dwóch bliźniaczych zamieszkałem skałach.

Trzymam się obu w ciszy i zawiei –
Skały rozpaczy i skały nadziei.

Obie prastare i obie rzeźbione
Siłą żywiołów nieświadomych znaczeń;
Skałą rozpaczy – nadzieje stracone,
Skałą nadziei – przetrwane rozpacze.

Od świtu do zmierzchu, od zmierzchu do świtu,
Na skale grozy i skale zachwytu.

Obie potężne i obie wspaniałe
Wbrew horyzontom posągowe pozy;
Na skale grozy – zachwyty zwietrzałe,
W skale zachwytu – ciemna ruda grozy.

Czekały na mnie przecież od początku:
Skała szaleństwa i skała rozsądku.

Obie lekarstwem przeciw nudzie ducha,
Obie modlitwy godne i przekleństwa;
W skale szaleństwa – rozsądku grań krucha,
W skale rozsądku – jaskinie szaleństwa.

Jedna dla drugiej lustrem i wyrzutem,
A przecież z jednej energii wyklute.

Łączy je w głębiach niewidoczny korzeń,
Którym na trwałe w sedno bytu wbite;
Tam, gdzie rozsądek – rozpaczą i grozą,
Nadzieja – szaleństwem, szaleństwo – zachwytem.

Jacek Kaczmarski
14.10.1998

@anija.82 no to przybijam pionę. Nad ranem sie rozkręciło. Wzoraj nawet przez chwilę uwierzyłam w implantację. Ehh u mnie dopiero 3 cykle starań za mną i to trochę nietrafione w owu, ale też mam obawy że to trochę potrwa... pewnie wiek też robi swoje, czas leci. Ehh.
Plan na ten cykl- przede wszystkim testy owu. Nie mam czasu na "a może trafię" cykle mi cos poświrowały ostatnio i słabo trafiam. Nie mam szans na sexy co 2 dni, u nas to nie przejdzie :( Zbadam też prolaktynę na wszelki wypadek, 5 lat temu miałam wysoką i zbijałam Bromergonem.

reklama
Do góry