Cześć dziewczyny walczące o swoje wymarzone kruszyny
Tymon'sMom - wywołany do tablicy opiszę Ci jak to u nas było, zdjęcia tego kalendarzyka nie wrzucę bo Ż zaczyna z coraz większym, pozytywnym zaciekawieniem wypytywać o moją "Grupę Wsparcia" i nie wiem jakby to odebrała, gdyby jednak siedząc sobie spokojnie w domu tu do nas trafiła, a jeśli jednak to czyta to przesyłam Jej buziaki
.
Od 1 do 6 okres, boboseksy: 6, 9,11,13,14,16,22,23, dp od 12 do 17, temperatura rosła od 14 i 16 była najwyższa. Oto mój osobiście sprawdzony przepis na córkę
poczytaj sobie jeszcze fora (są też wpisy z tego roku) na temat "dziewczynka/córka z owulacji". Bardzo wiele wpisów obalających mit, że z owu to większa szansa na chłopca. Jakiś czas temu konsultantka lc napisała mi, że na chłopca celujemy tylko w 1-2 wyznaczone dni przed owu a potem ścisły post. Odwrotnie to się ma do celowania na córkę. Następnym razem tego się będę trzymał (80%).
martoosia04 - trzymam kciuki za kolejny cykl. Mnie też jak zresztą wszystkim dziewczynom zależy na możliwie jak najdokładniejszej prognozie wystąpienia owu, też jakiś czas temu interesowałem się monitoringiem u gina, jednak wyobrażałem sobie wszelakie uciążliwości z tym związane. Tak oto drogą poszukiwań (biorąc pod uwagę ostatnie miesiące mógłbym się mianować szefem miesięcznika "Poszukiwacz"...) natrafiłem na lcb, który m.in. z tego względu za miesiąc zakupimy
Jak Wasze nastroje w środku tygodnia? Belle co u Ciebie?
Ja mam bardzo wiele na głowie, wewnętrzną energię muszę rozsądnie i z wielką uwagą dzielić na małżeństwo, zbliżające się rozwiązanie, inwestycje pod przyszły dom, pracę zawodową i w to co najtrudniejsze - w trzymanie siebie w ryzach, co bym się nie rozsypał na kawałki w tym wszystkim. Każde tu z nas chce przecież wreszcie być spełnionym brutto, nie netto
Każdego dnia otwieram więc wszystkie swoje szuflady poszukując kolejnych zapasów tej siły...tak, miewam często chwile, że jedzie się na oparach, ale w końcu jednak jedzie
kiedy byłem małym chłopcem chciałem być niepokonanym herosem...no to mam
uściski
P.S
Słowa na środę:
"Nawet jeśli ty straciłaś wiarę w marzenia, one wciąż wierzą w ciebie."
"Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma własną nazwę. Nazywamy je nadzieją."
i "Jeśli jest ci ciężko znaczy że idziesz w dobrą stronę"
DAMY RADĘ