reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dotarłem na miejsce, zdążyłem już zagrać mini mecz z moim 4 letnim Chrześniakiem...wyobraźcie sobie, ile pozytywnych emocji miałem i mam nadal w sobie, łezka się nie raz w oku zakreciła :-) nie mogę doczekać się jutra ;-) Ż dziś znów sama od siebie oznajmiła, że chciałaby bobodziałania o kolejną dzidzie za rok :-D zapytałem niby obojętny, czy rzeczywiście chce tak szybko, spotkałem się tylko ze zdziwieniem "no a co Ty nie chcesz???!!!" ehh...cóż zrobić, tylko czekać :-) dobrej nocy Staraczki
Super ze miło spędzicie czas . Mój mąż też piłkarz z synami w gaĺe siepie. Ty też doczekasz kiedyś syna.
Ja przepadam za dwulatkami chłopczykami. Ten wiek jest dla mnie najbardziej rozbrajajacy. Duzo cieplych uczuć mam do "obcych" dzieci w tym wieku .

Super ze miło spędzicie czas . Mój mąż też piłkarz z synami w gaĺe siepie. Ty też doczekasz kiedyś syna.
Ja przepadam za dwulatkami chłopczykami. Ten wiek jest dla mnie najbardziej rozbrajajacy. Duzo cieplych uczuć mam do "obcych" dzieci w tym wieku .
4 latka skończy w kwietniu :-) dziękuję, tak bardzo, z całych sił wierzę w ten scenariusz...te parę dni tu z nim to dla mnie taka mała, duża namiastka szczęścia, tymbardziej, że nie ma on na codzień ojca, co widać. Kiedy pisałem dziś jeden z komentarzy, Ż zapytała mnie, czy pisze pamiętnik ;-) Nie, walczę o marzenia - odpowiedziałem cicho... ;-) pozytywnie

4 latka skończy w kwietniu :-) dziękuję, tak bardzo, z całych sił wierzę w ten scenariusz...te parę dni tu z nim to dla mnie taka mała, duża namiastka szczęścia, tymbardziej, że nie ma on na codzień ojca, co widać. Kiedy pisałem dziś jeden z komentarzy, Ż zapytała mnie, czy pisze pamiętnik ;-) Nie, walczę o marzenia - odpowiedziałem cicho... ;-) pozytywnie
Witam w niedzielny deszczowy dzień
Mis0 ciesz się każdym dniem tak jak na wyprawie.
mniej rozmyslaj analizuj A więcej bierz z życia Teraz . Naprawdę możesz nic nie zrobić sex przed lub w owu a kolejny będzie syn także wierz w to i niech czas mija
Z dziecmi czas pędzi jak szalony. Mój najmłodszy jakby wczoraj się urodził A to już 2 lata minęło.Kiedy!!!

Odpisał mi ten Pan od gwiazd. Napisałam tak aby spr jego wyliczenia wskazał mi, że mam w 1 wypadku (albo x albo y) i w drugim córkę. Mam dwóch synów. Obalam:)

kindzia26a - dziękuję za ciepłe słowa :-) wierzę w to głęboko i niech czas sobie mija...
Tak patrzę przez okno, widzę z daleka szczyty naszych pięknych Tatr, są teraz za mgłą, tak jak i marzenia nas tu wszystkich...ale nie znaczy to, że ich nie ma, a mgła nie będzie przecież wisieć nad nimi wiecznie :-) radosnego popołudnia Dziewczyny

A mnie mój cykl ponownie oszukał totalnie. Myślalam że juz dawno po owu i że pewnie pik był w niedzielę 21.10 kiedy to zapomniałam zrobić test. Robiłam je w poniedz. wtorek, srodę i wszystkie negatywne, aż tu nagle w czwartek wieczorem czuję takie typowe pikanie jajnika i sobie myślę o co chodzi. Poszłam zrobić test LH a tam dwie kreski, nosz kurna. Męża nie było to <3 były dopiero na drugi dzień wieczorem - w piątek, na moje oko jakies 30 h po pozytywie. Pewnie za późno. Wcześniejsze przytulasy za wcześnie a kolejne za pózno... szanse marne. Kolejny cykl w plecy.
Następnym raziem przyłożę się do tych testów bardziej sumiennie.

Która najbliżej testuje? Co u Was kobitki?
@martoosia04 jak tam lektura?

reklama

Przeczytana od deski do deski. W sumie dowiedziałam się z niej, że LH mierzy się z pierwszego moczu a nie z któregoś jak mówią dziewczyny. Pierwszy i ostatni mocz. Te sie liczą.
Zobaczymy jak to się ma dalej te testy do owu choćby w moim wypadku. Po ponoc owu powinno sie liczyc 24h po pierwszym ciemnym pasku na teście LH. A nie czekać do wielkiego piku. I u mnie by to tłumaczyło dlaczego nie wychodzi. Bo ja miałam najciemniejszy w 15dc i zaś owu by była w 16dc a ja zawsze czekałam do piku. I było po zabawie. Sprawdze te metodę. Ciekawa jej jestem.

Do góry