reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Co u was? Tak nas było dużo a teraz taka cisza
martoosia04
Chyba kazda zajmuje głowę czym innym niż planowaniem i staraniami. Ja z doskoku jestem na forum. Nadrabiam, czytam i uciekam.
Czas tez niewiele.
Czas tez niewiele.
kitqa
Martoosia04 dokładnie o to chodzi z tymi testam lh, dawno administratorka podkreśla ten fakt że chodzi o najciemniejszy test, bo dziewczyny kręcą z tymi testami. Poćwicz na nowo i teraz napewno sie uda!
Mis0890 po co kupować baby compa skoro są darmowe apki[emoji14] wybierasz która metodę stosujesz i 2000 w kieszeni [emoji1303]
Ale wiesz żebyscie mieli dokładne pomiary to twoja żona musi spać min 4h nie wstawać z łóżka przed dokonaniem pomiaru temperatury .. A przy małym dziecku jest praktycznie nie możliwe. Tak Przez dwa lata albo i czasem dłużej [emoji849] także jak dla mnie to jest największy minus.
Kotuuu jesteś pewiena że podałaś astrologowi bezbłędnie wasze godziny urodzenia?(co do minuty) I miejsca?
Wiecie co, wczoraj poraz kolejny pękło mi serce, zmarła moja babcia i nie mogę tego udźwignąć strasznie mi źle
Mis0890 po co kupować baby compa skoro są darmowe apki[emoji14] wybierasz która metodę stosujesz i 2000 w kieszeni [emoji1303]
Ale wiesz żebyscie mieli dokładne pomiary to twoja żona musi spać min 4h nie wstawać z łóżka przed dokonaniem pomiaru temperatury .. A przy małym dziecku jest praktycznie nie możliwe. Tak Przez dwa lata albo i czasem dłużej [emoji849] także jak dla mnie to jest największy minus.
Kotuuu jesteś pewiena że podałaś astrologowi bezbłędnie wasze godziny urodzenia?(co do minuty) I miejsca?
Wiecie co, wczoraj poraz kolejny pękło mi serce, zmarła moja babcia i nie mogę tego udźwignąć strasznie mi źle
Tymon'sMom
@kitqa wirtualnie przytulam, myślę ,że wiem co czujesz... mi też pękło jak umierała moja, trzymałam ją za rękę do końca i chociaż to już kilka lat,wydaje mi się jakby to było wczoraj i tęsknię starasznie...
@Grabcia123 szczesciaro jak tam kropeczka? Ja czekam na testowanie ,jeszcze kilka dni ,temp.w górze
Taki mam wykresik ,oby tylko nie zaczęła spadać
@martoosia04 to teraz trzymam kciuki ,może tym razem złapiesz owu i się uda
Ale ktoś mi może wytłumaczyć ,czemu jak zaczynaja paski ciemniec ,to dziewczyny z forum bdm testują co 3 h.zeby dokładnie ten najciemniejszy pasek wyłapać ?
@Grabcia123 szczesciaro jak tam kropeczka? Ja czekam na testowanie ,jeszcze kilka dni ,temp.w górze
Ale ktoś mi może wytłumaczyć ,czemu jak zaczynaja paski ciemniec ,to dziewczyny z forum bdm testują co 3 h.zeby dokładnie ten najciemniejszy pasek wyłapać ?
Załączniki
@kitqa bardzo współczuję. Tulę mocno.
@mis0890 tak sobie pomyślałam że Kitqa ma rację z tymi pomiarami. Teraz tego nie pamiętam, ale mój dzieć to lubił mnie budzić w nocy praktycznie do 3 roku życia dopóki sie nie nauczył sam nakrywać kołdrą haha
@Tymon'sMom ale ładny wykresik! Trzymam kciuki.
Ja wiem że nici z tego cyklu, a jednak człowiek durny zawsze gdzies ma tą nadzieję...ehh..
Według testów LH to spodziewam się @ na 8-9 listopada. Może to i dobrze bo termin porodu w lipcu pokręciłby mi całe lato
U Was też tak ciepło? W Szczecinie 20 stopni
@mis0890 tak sobie pomyślałam że Kitqa ma rację z tymi pomiarami. Teraz tego nie pamiętam, ale mój dzieć to lubił mnie budzić w nocy praktycznie do 3 roku życia dopóki sie nie nauczył sam nakrywać kołdrą haha
@Tymon'sMom ale ładny wykresik! Trzymam kciuki.
Ja wiem że nici z tego cyklu, a jednak człowiek durny zawsze gdzies ma tą nadzieję...ehh..
Według testów LH to spodziewam się @ na 8-9 listopada. Może to i dobrze bo termin porodu w lipcu pokręciłby mi całe lato
U Was też tak ciepło? W Szczecinie 20 stopni
Grabcia123
Piękny wykresik trzymam kciuki@kitqa wirtualnie przytulam, myślę ,że wiem co czujesz... mi też pękło jak umierała moja, trzymałam ją za rękę do końca i chociaż to już kilka lat,wydaje mi się jakby to było wczoraj i tęsknię starasznie...
No moje szczęście stanęło na krawędzi bo zaczęłam plamic ale dzięki Bogu wszytsko jest ok dostałam Luteine i Duphaston nakaz leżenia i tak do środy bo mam kontroli...
@kitqa tyle mocno!
Ostatnia edycja:
mis0890
Szczere wyrazy współczucia dla Ciebie, rozumiem co czujesz, całkiem niedawno pożegnałem dwóch moich dziadków w jednym roku. Wysyłam moc otuchy i wsparcia.Martoosia04 dokładnie o to chodzi z tymi testam lh, dawno administratorka podkreśla ten fakt że chodzi o najciemniejszy test, bo dziewczyny kręcą z tymi testami. Poćwicz na nowo i teraz napewno sie uda!
Co do apek i lady compa to fakt, przy lc trzeba być w miarę systematycznym mimo trudności, ale rozmawiałem o tym nie raz z Ż i widzę, że jej też zależy na tym aby jak najdokładniej mierzyć a w przyszłości wypróbować funkcję boy/girl. To dla mnie, dla niej widzę, że też - święta sprawa. Do apek nie mam zaufania, aplikacja nie bierze pod uwagę zachodzących zmian w organizmie itd. Idzie z automatu, a przez to może dać nieprawdziwy wynik. Wiem, że idziemy na całość z zakupem lc. Bardziej ufam jemu niż darmowej apce, której bałbym się powierzyć kolejnych, tak ważnych dla mnie starań :-)
Tymon'sMom
@Grabcia123 leż i odpoczywaj ,dobrze, że jesteś pod kontrolą, niby takie plamienia to normalne na poczatku ciąży,ale jednak każda się boi takich sytuacji. Oby szybko zleciał ten pierwszy trymestr a potem już z górki
Dzięki dziewczyny za kciuki
@BB_Anna trzeba mieć nadzieję ,w końcu się uda każdej z nas .
reklama
Grabcia123
No wysyraszylan się bardzoo ale serducho piekne i dzidzi takie wyraźne widać chociaż to 6tc dopiero...wg Ramziego wygląda na dziewczynke zobaczymy w środę.. Jak dostanę wyraźne zdjęcie do wrzucę...@Grabcia123 leż i odpoczywaj ,dobrze, że jesteś pod kontrolą, niby takie plamienia to normalne na poczatku ciąży,ale jednak każda się boi takich sytuacji. Oby szybko zleciał ten pierwszy trymestr a potem już z górki
Podziel się: