reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dotarłem na miejsce, zdążyłem już zagrać mini mecz z moim 4 letnim Chrześniakiem...wyobraźcie sobie, ile pozytywnych emocji miałem i mam nadal w sobie, łezka się nie raz w oku zakreciła :-) nie mogę doczekać się jutra ;-) Ż dziś znów sama od siebie oznajmiła, że chciałaby bobodziałania o kolejną dzidzie za rok :-D zapytałem niby obojętny, czy rzeczywiście chce tak szybko, spotkałem się tylko ze zdziwieniem "no a co Ty nie chcesz???!!!" ehh...cóż zrobić, tylko czekać :-) dobrej nocy Staraczki
Super ze miło spędzicie czas . Mój mąż też piłkarz z synami w gaĺe siepie. Ty też doczekasz kiedyś syna.
Ja przepadam za dwulatkami chłopczykami. Ten wiek jest dla mnie najbardziej rozbrajajacy. Duzo cieplych uczuć mam do "obcych" dzieci w tym wieku .

Super ze miło spędzicie czas . Mój mąż też piłkarz z synami w gaĺe siepie. Ty też doczekasz kiedyś syna.
Ja przepadam za dwulatkami chłopczykami. Ten wiek jest dla mnie najbardziej rozbrajajacy. Duzo cieplych uczuć mam do "obcych" dzieci w tym wieku .
4 latka skończy w kwietniu :-) dziękuję, tak bardzo, z całych sił wierzę w ten scenariusz...te parę dni tu z nim to dla mnie taka mała, duża namiastka szczęścia, tymbardziej, że nie ma on na codzień ojca, co widać. Kiedy pisałem dziś jeden z komentarzy, Ż zapytała mnie, czy pisze pamiętnik ;-) Nie, walczę o marzenia - odpowiedziałem cicho... ;-) pozytywnie

4 latka skończy w kwietniu :-) dziękuję, tak bardzo, z całych sił wierzę w ten scenariusz...te parę dni tu z nim to dla mnie taka mała, duża namiastka szczęścia, tymbardziej, że nie ma on na codzień ojca, co widać. Kiedy pisałem dziś jeden z komentarzy, Ż zapytała mnie, czy pisze pamiętnik ;-) Nie, walczę o marzenia - odpowiedziałem cicho... ;-) pozytywnie
Witam w niedzielny deszczowy dzień
Mis0 ciesz się każdym dniem tak jak na wyprawie.
mniej rozmyslaj analizuj A więcej bierz z życia Teraz . Naprawdę możesz nic nie zrobić sex przed lub w owu a kolejny będzie syn także wierz w to i niech czas mija
Z dziecmi czas pędzi jak szalony. Mój najmłodszy jakby wczoraj się urodził A to już 2 lata minęło.Kiedy!!!

Odpisał mi ten Pan od gwiazd. Napisałam tak aby spr jego wyliczenia wskazał mi, że mam w 1 wypadku (albo x albo y) i w drugim córkę. Mam dwóch synów. Obalam:)

kindzia26a - dziękuję za ciepłe słowa :-) wierzę w to głęboko i niech czas sobie mija...
Tak patrzę przez okno, widzę z daleka szczyty naszych pięknych Tatr, są teraz za mgłą, tak jak i marzenia nas tu wszystkich...ale nie znaczy to, że ich nie ma, a mgła nie będzie przecież wisieć nad nimi wiecznie :-) radosnego popołudnia Dziewczyny

A mnie mój cykl ponownie oszukał totalnie. Myślalam że juz dawno po owu i że pewnie pik był w niedzielę 21.10 kiedy to zapomniałam zrobić test. Robiłam je w poniedz. wtorek, srodę i wszystkie negatywne, aż tu nagle w czwartek wieczorem czuję takie typowe pikanie jajnika i sobie myślę o co chodzi. Poszłam zrobić test LH a tam dwie kreski, nosz kurna. Męża nie było to <3 były dopiero na drugi dzień wieczorem - w piątek, na moje oko jakies 30 h po pozytywie. Pewnie za późno. Wcześniejsze przytulasy za wcześnie a kolejne za pózno... szanse marne. Kolejny cykl w plecy.
Następnym raziem przyłożę się do tych testów bardziej sumiennie.

Która najbliżej testuje? Co u Was kobitki?
@martoosia04 jak tam lektura?

reklama

Przeczytana od deski do deski. W sumie dowiedziałam się z niej, że LH mierzy się z pierwszego moczu a nie z któregoś jak mówią dziewczyny. Pierwszy i ostatni mocz. Te sie liczą.
Zobaczymy jak to się ma dalej te testy do owu choćby w moim wypadku. Po ponoc owu powinno sie liczyc 24h po pierwszym ciemnym pasku na teście LH. A nie czekać do wielkiego piku. I u mnie by to tłumaczyło dlaczego nie wychodzi. Bo ja miałam najciemniejszy w 15dc i zaś owu by była w 16dc a ja zawsze czekałam do piku. I było po zabawie. Sprawdze te metodę. Ciekawa jej jestem.

Do góry