reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ojej...wg obliczeń tego kalkulatora starać się mogę dopiero... za dwa lata ;) (boy trwa od teraz do kwietnia 2019 a potem już tylko róż)
kindzia26a wiem o tym i cieszę się, że każde tu z nas działa lub chce działać wg tego co mu najbardziej serce podpowiada bo uważam, że to pozwoli nam wszystkim dopracować to i owo :)
Wracając jeszcze do czasu i trudnych oczekiwań, ponownie wrzucam dla Was ostatnio mój ulubiony cytat:
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Amen.
...i życzę pogodnego na serduchu (mimo tego co widać za oknem) popołudnia :)

Także tak :p
Screenshot_20181024-151048.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181024-151048.jpg
    Screenshot_20181024-151048.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 614
Ja nie wierzę w te wyliczanki, ale super humor poprawiają. U mnie i męża wychodzi, że jak najmlodszy skonczy rok i 8 miesięcy bodajże, to ciurkiem są same girlsy przez cale dwa lata :) a tak właśnie rozwazalismy piątego dzidziusia, by byla roznica okolo 3 lat między 4 a 5. Ciekawe to to się wpisuje w nasze plany (jeśli w ogóle się zdecydujemy jeszcze ).Także milo wiedzieć, że sprzyja nawet coś w co się nie wierzy i czym się nie sugerujemy :)

Hej
A u mnie cały plan wziął w łeb i seksy były 2x dzień przed owu :o czyste 50/50 ehhhhhh jak nic z tego w tym cyklu robię metodę e3d
.Chyba lepiej więcej tych seksow na dziewczynkę zrobić .
Kalendarz mi pokazuje chłopca cały czas ,a te puste pola co oznaczają ?

@martoosia04 szkoda, że nie wyszło , ale następny cykl się zaczął , wiec do dzieła ;)
@Grabcia super ,byla ’wpadka’ będzie brokat

Załączniki

• FD4A9DB4-A020-4CB5-95CC-26B1B5A9925E.png
    FD4A9DB4-A020-4CB5-95CC-26B1B5A9925E.png
    38,8 KB · Wyświetleń: 67
Tymon'sMom puste pola to miesiace które już były, i ich nie pokazuje tylko tobie październik zeżarło... Weź wygenruj ją jeszcze raz bo nienwiemy co Ci się urodzi [emoji14][emoji6]
Edit; nie pokazuje miesiąca w którym generuje się tabelkę
Grabcia123 no i fajnie [emoji846]
U mnie też niebiesko oooo!

Ostatnia edycja:
Miss0880 A kiedy Twojanajniższa rodzi?

Wiecie jak patrze na Wasze tabelki to coś na rzeczy jest
W większości tutaj czujecie ze trudno Wam "trafić w ta upragnioną plec" i te tabele jakby są potwierdzeniem. Nie udaje się i te tabelki o tym mowiachcecie szybko ciąży to będzie plec która masz
Gorgigorgi oby to był znak ze to będzie CZAS odpowiedni na Waszą dziewczynkę&&&&& chodź nie wierzysz
Grabcia u Ciebie będzie Pink
TymonsMom na dziewczynkę dużo dużo poki M nie padnie bez wyliczeń obliczen to najlepsza zasada

reklama
Miss0880 A kiedy Twojanajniższa rodzi?

Wiecie jak patrze na Wasze tabelki to coś na rzeczy jest
W większości tutaj czujecie ze trudno Wam "trafić w ta upragnioną plec" i te tabele jakby są potwierdzeniem. Nie udaje się i te tabelki o tym mowiachcecie szybko ciąży to będzie plec która masz
Gorgigorgi oby to był znak ze to będzie CZAS odpowiedni na Waszą dziewczynkę&&&&& chodź nie wierzysz
Grabcia u Ciebie będzie Pink
Czemu tak myślisz?? [emoji2]

Do góry