reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kindzia26a była tu kiedyś z nami Imama która miała bardzo wysoki przyrost bety, wyróżono jej nawet ciążę bliźniaczą z dwiema dziewczynkami, a urodził się piękny i zdrowy chłopiec.
Także teoria bety jest dawno obalona. No niestety

A co do planowania syna po.piku 24h i 48h
Co ma dużą skuteczność i kusi Ale czy nie sądzicie te te plemniki będą stare??? I ze chore dzieci mogę z tego wyjsc?

Kindzia26a była tu kiedyś z nami Imama która miała bardzo wysoki przyrost bety, wyróżono jej nawet ciążę bliźniaczą z dwiema dziewczynkami, a urodził się piękny i zdrowy chłopiec.
Także teoria bety jest dawno obalona. No niestety
Tak wiem pisalam z nia i ona to ten jeden z dwóch przypadków na 30 które udało mi się znaleźć. Także wiadomo 100%"nie ma Ale ja daje dużą skuteczność jeżeli chodzi on przyrody bety na wczesnym etapie

Kindzia26a ok, ale tutaj dużo dziewczyn obalilo teorię bety, imama nie była pierwsza, ale ją dałam na przykład dlatego że miala spektakularny jej przyrost.
To teraz niech się wypowiedza dziewczyny które badały bete, i czy im się sprawdziło

Tak wiem pisalam z nia i ona to ten jeden z dwóch przypadków na 30 które udało mi się znaleźć. Także wiadomo 100%"nie ma Ale ja daje dużą skuteczność jeżeli chodzi on przyrody bety na wczesnym etapie
Ja miałam duży przyrost w obu ciążach, ale podobno badania twierdza, ze z plcia żeńska przyrost w stosunku do płci meskiej jest o ok. 18% wiekszy. U mnie to się sprawdziło, w obecnej miałam ok 19% wiekszy przyrost niż w poprzedniej.

Ja miałam duży przyrost w obu ciążach, ale podobno badania twierdza, ze z plcia żeńska przyrost w stosunku do płci meskiej jest o ok. 18% wiekszy. U mnie to się sprawdziło, w obecnej miałam ok 19% wiekszy przyrost niż w poprzedniej.
Zgadza się . Dlatego najlepiej jak ktoś na syna i córkę i jeszcze w obu ciazach robił przyrost bety . A tskich orzypadkow jest mało. Dlatego przyjmuje się ze od 200 to duży przyrost na dziewczynkę .

Kindzia26a ok, ale tutaj dużo dziewczyn obalilo teorię bety, imama nie była pierwsza, ale ją dałam na przykład dlatego że miala spektakularny jej przyrost.
To teraz niech się wypowiedza dziewczyny które badały bete, i czy im się sprawdziło
A czy na 12 tyś 500 stron doszlyscie do prawidłowości powtarzalności zgodnie z tytułem wątku?

reklama
Zgadza się . Dlatego najlepiej jak ktoś na syna i córkę i jeszcze w obu ciazach robił przyrost bety . A tskich orzypadkow jest mało. Dlatego przyjmuje się ze od 200 to duży przyrost.
U mnie jedyna różnica jaka mogę powiedzieć to to że taki test jako wyszedł mi teraz 4 dni przed @ na synku wyszedł mi dopiero tydzień po spodziewanej @ i zeszło jakieś 3_4 dni do drugiej mocnej kreski
A pozostałe różnice już teraz widzę że na synka nic mi nie było a teraz ból krzyża ból piersi klucie jajnikow zwłaszcza lewego i okropne mdłości najgorsze rano ale ciągną się cały dzień

Do góry