reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anglistą nie jestem, ale czy ja dobrze rozumiem, że wg BDM celowali w chłopaka w dniu 0 i dzień PO a jednak oczekują dziewczynki?
Edytuje - nie doczytałem :) :D
martoosia04 DZIĘKUJĘ, choć minimalnie (ale dla mnie to wiele) wsparłaś mnie w przekonaniu, że ten zakup LCB już niebawem może okazać się bardzo trafny w przyszłości - bo dostawałem już głupawki :) ciekawe co się okaże na połówkowych u przyszłych/obecnych Mam ;)

Celowali w chłopca, ale w sumie zrezygnowała z jako takiego ścisłego BD (Baby Dust) bo nie chciała stracić cyklu. I ostatecznie kochali sie w pik LH, w dniu owu i dzień po owu i jest ciąża. Ale z dziewczynką.

Dla mnie to jako taka nadzieja ;) bo my tak jakoś właśnie działamy [emoji23] tylko widać ciut mało tych [emoji173]️ musimy się postarać mocno z M. teraz w listopadzie ;)

reklama
Celowali w chłopca, ale w sumie zrezygnowała z jako takiego ścisłego BD (Baby Dust) bo nie chciała stracić cyklu. I ostatecznie kochali sie w pik LH, w dniu owu i dzień po owu i jest ciąża. Ale z dziewczynką.

Dla mnie to jako taka nadzieja ;) bo my tak jakoś właśnie działamy [emoji23] tylko widać ciut mało tych [emoji173]️ musimy się postarać mocno z M. teraz w listopadzie ;)
Wierz mi...tu trzeba BARDZO mocno się postarać na dziewczynkę ;) ;) ;) działajcie działajcie Dziewczyny na dziewczyny i chwalcie się postępami (belle81, Mamolina i Ty Martoosia04 :)), wtedy Wasz girl sway i mój boy sway może zostanie uratowany :D i jako jedyny chłop tu zarządzam hasło: zróbmy coś z tymi marzeniami wreszcie! (dochodami z prelekcji naukowych dla gin w przyszłości się podzielimy) ;)

Ostatnia edycja:
Mis0890 Mamolinka działała na chłopca tzn chciała w każdym razie stało się tak ze nie pamiętam z jakich przyczyn nie poprawili w owulacje.Także z tego co pisała ostatnie Przytulanki były na 3 dni.przed owu

Mis0890 Mamolinka działała na chłopca tzn chciała w każdym razie stało się tak ze nie pamiętam z jakich przyczyn nie poprawili w owulacje.Także z tego co pisała ostatnie Przytulanki były na 3 dni.przed owu
Wg mnie bez znaczenia czy poprawialiby w owu. Bo plemniki te z przed 3 dni już były bliżej jajeczka, więc nawet jak robiliby w owu to dotarlyby te 3 dniowe (dziewczynkowe) tak mi tlumaczyla gine

reklama
Do góry