reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie jedyna różnica jaka mogę powiedzieć to to że taki test jako wyszedł mi teraz 4 dni przed @ na synku wyszedł mi dopiero tydzień po spodziewanej @ i zeszło jakieś 3_4 dni do drugiej mocnej kreski
A pozostałe różnice już teraz widzę że na synka nic mi nie było a teraz ból krzyża ból piersi klucie jajnikow zwłaszcza lewego i okropne mdłości najgorsze rano ale ciągną się cały dzień
Ja też mogę potwierdzić fakt, ze teraz wychodził mi test jakieś 4/5 dni przed data miesiączki, a z synkiem w dniu spodziewanej cień cienia słabo widoczny.

U mnie jedyna różnica jaka mogę powiedzieć to to że taki test jako wyszedł mi teraz 4 dni przed @ na synku wyszedł mi dopiero tydzień po spodziewanej @ i zeszło jakieś 3_4 dni do drugiej mocnej kreski
A pozostałe różnice już teraz widzę że na synka nic mi nie było a teraz ból krzyża ból piersi klucie jajnikow zwłaszcza lewego i okropne mdłości najgorsze rano ale ciągną się cały dzień
Czyli z tego co piszesz miałaś z synkiem dużoniższa betę na tym samym etapie zatem i przyrosty były niższe. Także moim zdaniem masz dużą szansę na corcie pod sercem teraz.

Zobaczymy.. Piszę wam to nie dlatego żeby wmówić sobie ze bedzie córcia bo już się nawet do imienia przyzwyczaiłam drugie też wybraliśmy ale skoro mamy taki wątek możemy razem poobserwowac i początkiem stycznia pewnie się dowiemy :)

Tak jak piszesz dzieciowo u mnie
Ja na razie Was analizuje trochę porównuje
A starania to za pół roku jak w ogóle
I to o synka bo mam takiego dwulatka i dla niego
Ja wid, w każdej sytuacji plusy.. Parka - super bo i róż i błękit jak u mojej siostry i mówi teraz ze ona ma wsyztakie dzieci, u drugiej siostry dwóch chłopców też fajnie bo bardzo zzyci.. Więc wszędzie widzę plusy.. Ciekawe co mój brat bd miał..

reklama
Do góry