mihasiaaa
Fanka BB :)
Kindzia a Ty przypomnij masz dwóch synów i córeczkę, a teraz walczysz o róż?A czy na 12 tyś 500 stron doszlyscie do prawidłowości powtarzalności zgodnie z tytułem wątku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kindzia a Ty przypomnij masz dwóch synów i córeczkę, a teraz walczysz o róż?A czy na 12 tyś 500 stron doszlyscie do prawidłowości powtarzalności zgodnie z tytułem wątku?
Ja też mogę potwierdzić fakt, ze teraz wychodził mi test jakieś 4/5 dni przed data miesiączki, a z synkiem w dniu spodziewanej cień cienia słabo widoczny.U mnie jedyna różnica jaka mogę powiedzieć to to że taki test jako wyszedł mi teraz 4 dni przed @ na synku wyszedł mi dopiero tydzień po spodziewanej @ i zeszło jakieś 3_4 dni do drugiej mocnej kreski
A pozostałe różnice już teraz widzę że na synka nic mi nie było a teraz ból krzyża ból piersi klucie jajnikow zwłaszcza lewego i okropne mdłości najgorsze rano ale ciągną się cały dzień
Czyli z tego co piszesz miałaś z synkiem dużoniższa betę na tym samym etapie zatem i przyrosty były niższe. Także moim zdaniem masz dużą szansę na corcie pod sercem teraz.U mnie jedyna różnica jaka mogę powiedzieć to to że taki test jako wyszedł mi teraz 4 dni przed @ na synku wyszedł mi dopiero tydzień po spodziewanej @ i zeszło jakieś 3_4 dni do drugiej mocnej kreski
A pozostałe różnice już teraz widzę że na synka nic mi nie było a teraz ból krzyża ból piersi klucie jajnikow zwłaszcza lewego i okropne mdłości najgorsze rano ale ciągną się cały dzień
Tak jak piszesz dzieciowo u mnieKindzia a Ty przypomnij masz dwóch synów i córeczkę, a teraz walczysz o róż?
Ja wid, w każdej sytuacji plusy.. Parka - super bo i róż i błękit jak u mojej siostry i mówi teraz ze ona ma wsyztakie dzieci, u drugiej siostry dwóch chłopców też fajnie bo bardzo zzyci.. Więc wszędzie widzę plusy.. Ciekawe co mój brat bd miał..Tak jak piszesz dzieciowo u mnie
Ja na razie Was analizuje trochę porównuje
A starania to za pół roku jak w ogóle
I to o synka bo mam takiego dwulatka i dla niego
To u Ciebie w kolejnej ciąży niski przyrost bety nie koniecznie będzie sugerował chłopcaMihasiaaa, Grabcia123 to u mnie dwa razy test wyszedł blady dopiero gdy okres się spóźnił...
No szczypiorkowa też kiedyś pisala, ze testy jej pozno wychodzily, a ma 3 dziewczynki. Właśnie @szczypiorkowa123 co u Ciebie? Dlatego każda ciąża inna i nie ma zlotej zasady.Mihasiaaa, Grabcia123 to u mnie dwa razy test wyszedł blady dopiero gdy okres się spóźnił...