reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mis0890 Mamolinka działała na chłopca tzn chciała w każdym razie stało się tak ze nie pamiętam z jakich przyczyn nie poprawili w owulacje.Także z tego co pisała ostatnie Przytulanki były na 3 dni.przed owu
Czyli dobrze rozumiem, że starała się 3 dni przed owu bez poprawek na chłopaka i wyszła dziewczynka czy jeszcze czeka na werdykt gina?
Edycja :) "A no zgadza się.
Ale chyba ona ma wczesną ciążę i nie wiadomo co pod serduszkiem"
Czyli czekamy...:)

Chyba na to mis0890 liczy
Także podała przykład osoby 3dni przed owu ze starankami. Jak jest więcej to się isezwijcue komu wyszedł syn z przytulnej na 3 dni przed
kindzia26a liczę z całych sił. Ale ta informacja, że jednak większe prawdopodobieństwo 3 dni przed na boya niż na girl to będzie przede wszystkim sygnał dla większości z Was, które chcąc starać się na dziewczynkę będą mogły wybrać, czy BDM czy może jednak wynik niemieckich badań.

Powiem ci, że chyba bym się sama załamała i nie wiem czy bym czekała [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja napisałam mu daty urodzenia moje i męża i daty moich dzieci. Maila wysłałam bez nazwiska swojego więc nie odszuka nas na fb i innych. Dzieci nie było w gazecie, chyba że szpital prowadzi jakoś rejestr Inter. Nie pisałam mu płci. Ciekawe czy uda mu się obliczyć kogo mam. Ja myślę że moje działanie 3 dni przed jeden raz może trwa baaaaardzo długo. Ale już wolę tak niż to rozczarowanie jakie miałam przy 2 ciąży

Ja napisałam mu daty urodzenia moje i męża i daty moich dzieci. Maila wysłałam bez nazwiska swojego więc nie odszuka nas na fb i innych. Dzieci nie było w gazecie, chyba że szpital prowadzi jakoś rejestr Inter. Nie pisałam mu płci. Ciekawe czy uda mu się obliczyć kogo mam. Ja myślę że moje działanie 3 dni przed jeden raz może trwa baaaaardzo długo. Ale już wolę tak niż to rozczarowanie jakie miałam przy 2 ciąży
Choć może to łut szczęścia albo i nie, że ostatnim razem udało nam się za 1 razem, wiem jednak, że podobnie jak Ty choćbym miał działać 3 dni (lub jak wskaże lcb) przed owu nawet przez rok to wolę ten długi czas walki o marzenia niż kolejne bolesne rozczarowania

reklama
Choć może to łut szczęścia albo i nie, że ostatnim razem udało nam się za 1 razem, wiem jednak, że podobnie jak Ty choćbym miał działać 3 dni (lub jak wskaże lcb) przed owu nawet przez rok to wolę ten długi czas walki o marzenia niż kolejne bolesne rozczarowania
Tylko kotuu tak dziala na córkę
A Ty chcesz tak na syna

Do góry