Właśnie? Choć ja pierwsze słyszęA macie ten link co samemu można obliczyć ?
reklama
mis0890
Fanka BB :)
Czyli dobrze rozumiem, że starała się 3 dni przed owu bez poprawek na chłopaka i wyszła dziewczynka czy jeszcze czeka na werdykt gina?Mis0890 Mamolinka działała na chłopca tzn chciała w każdym razie stało się tak ze nie pamiętam z jakich przyczyn nie poprawili w owulacje.Także z tego co pisała ostatnie Przytulanki były na 3 dni.przed owu
Edycja "A no zgadza się.
Ale chyba ona ma wczesną ciążę i nie wiadomo co pod serduszkiem"
Czyli czekamy...
Choć w środowisku tych 3 dniowych mogły być męskie też (te silniejsze)A no zgadza się.
Ale chyba ona ma wczesną ciążę i nie wiadomo co pod serduszkiem
martoosia04
Boję się jak mi powie że na dziewczynkę muszę czekać np. 2 lata ? Albo 10 [emoji14]
Powiem ci, że chyba bym się sama załamała i nie wiem czy bym czekała [emoji23][emoji23][emoji23]
cytrusowa85
Chyba na to mis0890 liczyChoć w środowisku tych 3 dniowych mogły być męskie też (te silniejsze)
Także podała przykład osoby 3dni przed owu ze starankami. Jak jest więcej to się isezwijcue komu wyszedł syn z przytulnej na 3 dni przed
cytrusowa85
Była taka dziewczyna "księżycowa" tutaj na chwilę Ale za Chiny nie pamiętam Nicku i ona wstawiala . Chyba czeka teraz kilka miesiecy zeby dzialac bo jej teraz nie sprzyja.Właśnie? Choć ja pierwsze słyszę
mis0890
kindzia26a liczę z całych sił. Ale ta informacja, że jednak większe prawdopodobieństwo 3 dni przed na boya niż na girl to będzie przede wszystkim sygnał dla większości z Was, które chcąc starać się na dziewczynkę będą mogły wybrać, czy BDM czy może jednak wynik niemieckich badań.Chyba na to mis0890 liczy
Także podała przykład osoby 3dni przed owu ze starankami. Jak jest więcej to się isezwijcue komu wyszedł syn z przytulnej na 3 dni przed
Ja napisałam mu daty urodzenia moje i męża i daty moich dzieci. Maila wysłałam bez nazwiska swojego więc nie odszuka nas na fb i innych. Dzieci nie było w gazecie, chyba że szpital prowadzi jakoś rejestr Inter. Nie pisałam mu płci. Ciekawe czy uda mu się obliczyć kogo mam. Ja myślę że moje działanie 3 dni przed jeden raz może trwa baaaaardzo długo. Ale już wolę tak niż to rozczarowanie jakie miałam przy 2 ciążyPowiem ci, że chyba bym się sama załamała i nie wiem czy bym czekała [emoji23][emoji23][emoji23]
mis0890
Choć może to łut szczęścia albo i nie, że ostatnim razem udało nam się za 1 razem, wiem jednak, że podobnie jak Ty choćbym miał działać 3 dni (lub jak wskaże lcb) przed owu nawet przez rok to wolę ten długi czas walki o marzenia niż kolejne bolesne rozczarowaniaJa napisałam mu daty urodzenia moje i męża i daty moich dzieci. Maila wysłałam bez nazwiska swojego więc nie odszuka nas na fb i innych. Dzieci nie było w gazecie, chyba że szpital prowadzi jakoś rejestr Inter. Nie pisałam mu płci. Ciekawe czy uda mu się obliczyć kogo mam. Ja myślę że moje działanie 3 dni przed jeden raz może trwa baaaaardzo długo. Ale już wolę tak niż to rozczarowanie jakie miałam przy 2 ciąży
reklama
cytrusowa85
Tylko kotuu tak dziala na córkęChoć może to łut szczęścia albo i nie, że ostatnim razem udało nam się za 1 razem, wiem jednak, że podobnie jak Ty choćbym miał działać 3 dni (lub jak wskaże lcb) przed owu nawet przez rok to wolę ten długi czas walki o marzenia niż kolejne bolesne rozczarowania
A Ty chcesz tak na syna
Podziel się: