reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ojej...wg obliczeń tego kalkulatora starać się mogę dopiero... za dwa lata ;) (boy trwa od teraz do kwietnia 2019 a potem już tylko róż)
kindzia26a wiem o tym i cieszę się, że każde tu z nas działa lub chce działać wg tego co mu najbardziej serce podpowiada bo uważam, że to pozwoli nam wszystkim dopracować to i owo :)
Wracając jeszcze do czasu i trudnych oczekiwań, ponownie wrzucam dla Was ostatnio mój ulubiony cytat:
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Amen.
...i życzę pogodnego na serduchu (mimo tego co widać za oknem) popołudnia :)

Także tak :p
Screenshot_20181024-151048.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181024-151048.jpg
    Screenshot_20181024-151048.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 614
Ja nie wierzę w te wyliczanki, ale super humor poprawiają. U mnie i męża wychodzi, że jak najmlodszy skonczy rok i 8 miesięcy bodajże, to ciurkiem są same girlsy przez cale dwa lata :) a tak właśnie rozwazalismy piątego dzidziusia, by byla roznica okolo 3 lat między 4 a 5. Ciekawe to to się wpisuje w nasze plany (jeśli w ogóle się zdecydujemy jeszcze ).Także milo wiedzieć, że sprzyja nawet coś w co się nie wierzy i czym się nie sugerujemy :)

Hej
A u mnie cały plan wziął w łeb i seksy były 2x dzień przed owu :o czyste 50/50 ehhhhhh jak nic z tego w tym cyklu robię metodę e3d
.Chyba lepiej więcej tych seksow na dziewczynkę zrobić .
Kalendarz mi pokazuje chłopca cały czas ,a te puste pola co oznaczają ?

@martoosia04 szkoda, że nie wyszło , ale następny cykl się zaczął , wiec do dzieła ;)
@Grabcia super ,byla ’wpadka’ będzie brokat

Załączniki

• FD4A9DB4-A020-4CB5-95CC-26B1B5A9925E.png
    FD4A9DB4-A020-4CB5-95CC-26B1B5A9925E.png
    38,8 KB · Wyświetleń: 68
Tymon'sMom puste pola to miesiace które już były, i ich nie pokazuje tylko tobie październik zeżarło... Weź wygenruj ją jeszcze raz bo nienwiemy co Ci się urodzi [emoji14][emoji6]
Edit; nie pokazuje miesiąca w którym generuje się tabelkę
Grabcia123 no i fajnie [emoji846]
U mnie też niebiesko oooo!

Ostatnia edycja:
Miss0880 A kiedy Twojanajniższa rodzi?

Wiecie jak patrze na Wasze tabelki to coś na rzeczy jest
W większości tutaj czujecie ze trudno Wam "trafić w ta upragnioną plec" i te tabele jakby są potwierdzeniem. Nie udaje się i te tabelki o tym mowiachcecie szybko ciąży to będzie plec która masz
Gorgigorgi oby to był znak ze to będzie CZAS odpowiedni na Waszą dziewczynkę&&&&& chodź nie wierzysz
Grabcia u Ciebie będzie Pink
TymonsMom na dziewczynkę dużo dużo poki M nie padnie bez wyliczeń obliczen to najlepsza zasada

reklama
Miss0880 A kiedy Twojanajniższa rodzi?

Wiecie jak patrze na Wasze tabelki to coś na rzeczy jest
W większości tutaj czujecie ze trudno Wam "trafić w ta upragnioną plec" i te tabele jakby są potwierdzeniem. Nie udaje się i te tabelki o tym mowiachcecie szybko ciąży to będzie plec która masz
Gorgigorgi oby to był znak ze to będzie CZAS odpowiedni na Waszą dziewczynkę&&&&& chodź nie wierzysz
Grabcia u Ciebie będzie Pink
Czemu tak myślisz?? [emoji2]

Do góry