cytrusowa85
Fanka BB :)
No sama widzisz ze ledwo ponad polowa zaciąży po pol roku. Mi tyle właśnie zajęło Staranie o najmłodszegozaraz zaczniemy 6 cs.
Wszystko dobrze z Wami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No sama widzisz ze ledwo ponad polowa zaciąży po pol roku. Mi tyle właśnie zajęło Staranie o najmłodszegozaraz zaczniemy 6 cs.
No sama widzisz ze ledwo ponad polowa zaciąży po pol roku. Mi tyle właśnie zajęło Staranie o najmłodszego
Wszystko dobrze z Wami
Dodam zdjęcie z następnego USG bo na tym słabo widać ale na synka była wg Ramziego dziewczynkaGrabcua gratki gratki szybko serduszko super&&&&& oby za 2 tyg bulimjak drzwon. Masz zdjecue ? Jak Ci Ramzi wskazuje?
Martoosia tak Cię obaerwuhevte Twoje starania i sobue myślę że u Ciebie to Trzeba nic nie mierzyć
Przytulanki do utraty tchu od końca @ile dacie radę (nie zastanawiac sie czy owu byka bedzue czy jest tylko czy dziś jeszcze M da rade¥ i z tego córcia będzie takie mam przeczucia co do Ciebie
Na księżyce też nie patrz bo to tylko zamieszanie a i tak w każdym cyklu próbujecię
Mój 4 cykl starań, tym razem z testami owu. Myślicie, że ten 13 dc czyli dzisiejszy jeszcze ciepły to pozytyw?Zobacz załącznik 910225
Dokładnie mi lekarz na pierwszym usg, powiedział z którego jajnika była owulacjaMoże to głupie, ale skąd wiecie z którego jajnika macie dzieci? Lekarz Wam powiedział? Ja nie mam pojęcia z którego jajnika są moje dzieci. To kwestia bólu przy owu? Ja mam wrażenie, że mnie boli tylko prawy a lewy od czasu do czasu [emoji23][emoji23]