reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Grabcua gratki gratki szybko serduszko super&&&&& oby za 2 tyg bulimjak drzwon. Masz zdjecue ? Jak Ci Ramzi wskazuje?

Martoosia tak Cię obaerwuhevte Twoje starania i sobue myślę że u Ciebie to Trzeba nic nie mierzyć
Przytulanki do utraty tchu od końca @ile dacie radę (nie zastanawiac sie czy owu byka bedzue czy jest tylko czy dziś jeszcze M da rade¥ i z tego córcia będzie takie mam przeczucia co do Ciebie
Na księżyce też nie patrz bo to tylko zamieszanie a i tak w każdym cyklu próbujecię
Dodam zdjęcie z następnego USG bo na tym słabo widać ale na synka była wg Ramziego dziewczynka
@belle81 @BB_Anna i wszystkim pozostałym bardzo wam dziękuję :) fajnie usłyszec tyle ciepłych słów :)

Mój 4 cykl starań, tym razem z testami owu. Myślicie, że ten 13 dc czyli dzisiejszy jeszcze ciepły to pozytyw?
P_20181023_202656_1.jpg

Załączniki

• P_20181023_202656_1.jpg
    P_20181023_202656_1.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 375
Mój 4 cykl starań, tym razem z testami owu. Myślicie, że ten 13 dc czyli dzisiejszy jeszcze ciepły to pozytyw?Zobacz załącznik 910225

Cudowne zdjęcie w cieniu kochana niewiele nam powie. Polecam w lepiej oświetlonych warunkach cykać foty ;) ale wygladaja dosc podobnie te kreski. Bym podziałała dzis, jutro i pojutrze na wszelki wypadek.

Mis moja pierwsza córka poczeta ze stran na 2-3 dni przed owulacja, jeden sex byl wowczas w płodne drugą mam z króliczków a trzecia to opisalam niedawno cale moje planowanie i staranie wiec z LC bym syna nie ustrzelila bo w takim qypadku pierwsza powinna byc chlopcem ;)

Pozdrawiam i powodzenia wszystkim :)

Może to głupie, ale skąd wiecie z którego jajnika macie dzieci? Lekarz Wam powiedział? Ja nie mam pojęcia z którego jajnika są moje dzieci. To kwestia bólu przy owu? Ja mam wrażenie, że mnie boli tylko prawy a lewy od czasu do czasu [emoji23][emoji23]
Dokładnie mi lekarz na pierwszym usg, powiedział z którego jajnika była owulacja :)

No to zaczynam 6cs. @ w nocy dała czadu. W tym cyklu stwierdziliśmy z M. że stawiamy na luz. Tylko suple będziemy stosować, bo kupiłam i mam całe buteleczki, więc wykorzystamy. Ale pasków owu mam niewiele, i nie chcę kupować nowych. Idziemy całkowicie na żywioł. Może na luzie i bez wielkiego planowania nam wyjdzie.

reklama
Dzień dobry kochane :) co u was?
Wczoraj pisze do mnie przyjaciółka.. Dziś mamy się spotkać miałam jej powiedzieć ale wczoraj napisała żebym robiła test bo śniło się jej ze jestem w ciąży pokazałam jej pozytywny test który dodatkówo pokazuje płeć i mój pokazał.... Dziewczynke[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry