martoosia04
Fanka BB :)
Mi pokazuje dziś Barana jeszcze - jutro dopiero Byk i żeński znak zodiaku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno nie, bo ja zastanawiałam się czy nie zrobić tego badania, i duzo czytałam na ten temat. Nawet genetyk podczas badan prenatalnych wspominała, ze to badanie jest dokładniejsze, ale niestety trzeba zapłacić z własnej kieszeni.Wydaje mi się, że dziewczyny na wątku staraniowym gdzieś pisały że to badanie wycofali i dali inne w to miejsce, podobne.
Wiatry noszą w sobie dużo jonów ujemnych, czyli dziewczynkowo jak nicU mnie dziś owu: piękny ból z prawej strony, wczoraj na testach pik. Sexy wypadły nam 2,5 i 3,5 dnia przed. Wieczorem poprawiamy, jak się uda. Nie wiem czemu ale w myślach planuje już kolejny cykl. Chyba nie chce zeby tym razem się udalo bo ta dzisiejsza pełnia ale nie wiem czy dobrze kojarzę że wiatry to na dziewczynkę
@martoosia04 może szósty cykl będzie udany, w końcu po pól roku zachodzi te 60% jak wczesniej któraś pisała. Trzymam kciuki.
Jestem taka dziwnie spokojna. @ nie ma,zero objawów tylko cycki wielkie ale nie bolą bardzo,temp. w górze...@martoosia04 może szósty cykl będzie udany, w końcu po pól roku zachodzi te 60% jak wczesniej któraś pisała. Trzymam kciuki.
Ten Nifty fajna sprawa ale cena dość zaporowa dla przeciętnego Polaka.
@belle81 jak u Ciebie? testowałaś?
U mnie chyba po owu. Głupia ja nie zrobiłam testu owu w niedzielę bo mi jakoś nie wyszło a wtedy chyba musiał być pozytyw i owu w poniedziałek bo wczoraj już kremowy śluz. Jesli była w poniedziałek to 1,5 dnia wcześniej były sexy i kolejne w pon wieczorem , ale troche nieudane.
Ciąża!!!! Na bank ja już się cieszę[emoji120][emoji120][emoji5]Jestem taka dziwnie spokojna. @nie ma,zero objawów tylko cycki wielkie ale nie bolą bardzo,temp. w górze...
Dopiero po południu jadę do miasta po test i myślę że od razu zrobię krew żeby mieć 100%. Sam znać wieczorem. Po terminie to nie musi już być z porannego?
Nie, po terminie @ już test powinien wyjść o każdej porze. Trzymam kciuki kochana i czekam na te dwie kreseczkiJestem taka dziwnie spokojna. @nie ma,zero objawów tylko cycki wielkie ale nie bolą bardzo,temp. w górze...
Dopiero po południu jadę do miasta po test i myślę że od razu zrobię krew żeby mieć 100%. Dam znać wieczorem. Po terminie to nie musi już być z porannego?