reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Grabcua gratki gratki szybko serduszko super&&&&& oby za 2 tyg bulimjak drzwon. Masz zdjecue ? Jak Ci Ramzi wskazuje?

Martoosia tak Cię obaerwuhevte Twoje starania i sobue myślę że u Ciebie to Trzeba nic nie mierzyć
Przytulanki do utraty tchu od końca @ile dacie radę (nie zastanawiac sie czy owu byka bedzue czy jest tylko czy dziś jeszcze M da rade¥ i z tego córcia będzie takie mam przeczucia co do Ciebie
Na księżyce też nie patrz bo to tylko zamieszanie a i tak w każdym cyklu próbujecię
Dodam zdjęcie z następnego USG bo na tym słabo widać ale na synka była wg Ramziego dziewczynka
@belle81 @BB_Anna i wszystkim pozostałym bardzo wam dziękuję :) fajnie usłyszec tyle ciepłych słów :)

Mój 4 cykl starań, tym razem z testami owu. Myślicie, że ten 13 dc czyli dzisiejszy jeszcze ciepły to pozytyw?
P_20181023_202656_1.jpg

Załączniki

• P_20181023_202656_1.jpg
    P_20181023_202656_1.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 383
Mój 4 cykl starań, tym razem z testami owu. Myślicie, że ten 13 dc czyli dzisiejszy jeszcze ciepły to pozytyw?Zobacz załącznik 910225

Cudowne zdjęcie w cieniu kochana niewiele nam powie. Polecam w lepiej oświetlonych warunkach cykać foty ;) ale wygladaja dosc podobnie te kreski. Bym podziałała dzis, jutro i pojutrze na wszelki wypadek.

Mis moja pierwsza córka poczeta ze stran na 2-3 dni przed owulacja, jeden sex byl wowczas w płodne drugą mam z króliczków a trzecia to opisalam niedawno cale moje planowanie i staranie wiec z LC bym syna nie ustrzelila bo w takim qypadku pierwsza powinna byc chlopcem ;)

Pozdrawiam i powodzenia wszystkim :)

Może to głupie, ale skąd wiecie z którego jajnika macie dzieci? Lekarz Wam powiedział? Ja nie mam pojęcia z którego jajnika są moje dzieci. To kwestia bólu przy owu? Ja mam wrażenie, że mnie boli tylko prawy a lewy od czasu do czasu [emoji23][emoji23]
Dokładnie mi lekarz na pierwszym usg, powiedział z którego jajnika była owulacja :)

No to zaczynam 6cs. @ w nocy dała czadu. W tym cyklu stwierdziliśmy z M. że stawiamy na luz. Tylko suple będziemy stosować, bo kupiłam i mam całe buteleczki, więc wykorzystamy. Ale pasków owu mam niewiele, i nie chcę kupować nowych. Idziemy całkowicie na żywioł. Może na luzie i bez wielkiego planowania nam wyjdzie.

reklama
Dzień dobry kochane :) co u was?
Wczoraj pisze do mnie przyjaciółka.. Dziś mamy się spotkać miałam jej powiedzieć ale wczoraj napisała żebym robiła test bo śniło się jej ze jestem w ciąży pokazałam jej pozytywny test który dodatkówo pokazuje płeć i mój pokazał.... Dziewczynke[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry