reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry kochane :) co u was?
Wczoraj pisze do mnie przyjaciółka.. Dziś mamy się spotkać miałam jej powiedzieć ale wczoraj napisała żebym robiła test bo śniło się jej ze jestem w ciąży pokazałam jej pozytywny test który dodatkówo pokazuje płeć i mój pokazał.... Dziewczynke[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
hahaha, szkoda, że nie ma takich testów, nie? Albo jak nie na początku, to chociaż taki do zrobienia w połowie ciąży, albo że z krwi nie idzie jakoś tego wyczytać.
Może masz proroczy sen ;)

reklama
hahaha, szkoda, że nie ma takich testów, nie? Albo jak nie na początku, to chociaż taki do zrobienia w połowie ciąży, albo że z krwi nie idzie jakoś tego wyczytać.
Może masz proroczy sen ;)
Z krwi można odczytać płeć dziecka. Jest to badanie NIFTY, które bada choroby genetyczne u dziecka a przy okazji płeć. Niestety w Polsce kosztuje 2000 zł :/

U mnie dziś owu: piękny ból z prawej strony, wczoraj na testach pik. Sexy wypadły nam 2,5 i 3,5 dnia przed. Wieczorem poprawiamy, jak się uda. Nie wiem czemu ale w myślach planuje już kolejny cykl. Chyba nie chce zeby tym razem się udalo bo ta dzisiejsza pełnia ;) ale nie wiem czy dobrze kojarzę że wiatry to na dziewczynkę :p

reklama
Do góry