reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:( dopiero jak się człowiek długo stara to się okazuje ile czynników musi współgrać I jak bardzo skomplikowane procesy wykonuje organizm. Oby nam się wszystkim jak najszybciej udało
Jest dokładnie tak jak mówisz. Nigdy wcześniej nawet nie przypuszczałem, że czas, częstotliwość, dieta, suplementy i inne cuda mogą mieć jakikolwiek wpływ na realizację upragnionych marzeń. Trudny ten dzisiejszy dzień, to pewnie przez pogodę ;-)
P.S.
Dziewczyny moje drogie - przewertowałem fora (pewnie Wy już dawno też) i tematy pozakładane niemalże 10 lat temu na temat owulacji i płci. Nie daję głowy i niczego też nie zakładam, ale opinii na różnych stronach, że dziewczynka to tylko przed owu jest mniej więcej 50/50 w zestawieniu z tym, że jak dziewczynka to właśnie jak najbliżej owu (co ja raczej z własnego doświadczenia popieram). Może wydam się mało wiarygodny, ale opinie, że celowano w dziewczynkę przed owu a trafiono chłopca bardzo czujnie wychwytywałem. Trudny ten dzień, ehh ta pogoda... :-) miłego wieczoru
Rena-chan - "Oby nam się wszystkim jak najszybciej udało" - OBY!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jest dokładnie tak jak mówisz. Nigdy wcześniej nawet nie przypuszczałem, że czas, częstotliwość, dieta, suplementy i inne cuda mogą mieć jakikolwiek wpływ na realizację upragnionych marzeń. Trudny ten dzisiejszy dzień, to pewnie przez pogodę ;-)
P.S.
Dziewczyny moje drogie - przewertowałem fora (pewnie Wy już dawno też) i tematy pozakładane niemalże 10 lat temu na temat owulacji i płci. Nie daję głowy i niczego też nie zakładam, ale opinii na różnych stronach, że dziewczynka to tylko przed owu jest mniej więcej 50/50 w zestawieniu z tym, że jak dziewczynka to właśnie jak najbliżej owu (co ja raczej z własnego doświadczenia popieram). Może wydam się mało wiarygodny, ale opinie, że celowano w dziewczynkę przed owu a trafiono chłopca bardzo czujnie wychwytywałem. Trudny ten dzień, ehh ta pogoda... :-) miłego wieczoru
Rena-chan - "Oby nam się wszystkim jak najszybciej udało" - OBY!! :-)

Hey mis0890 czuję intuicyjnie ze tutaj staraczki chlopczykowe nie będą działać 3 dni przed owu . Raczej tutaj każdą jak najbliżej owu na chłopczyka dzień lub w owulacje. U Was z owulacji wyszła dziewczyna dlatego próbujesz inaczej.Logiczne.Chodź powiem Ci ze kolejne starania w owulacje u Was moga dac chlooca szsnse masz 50/50 może tarczy mniejszab ilosc przytulabek. Ja mam z owulacji *albo dzień wcześniej (nie chodziłam na monitoring Ale potrague przybludobabojreslic po sluzie) mam synów dwóch i córcie.

Jak ktoś ma jedno dziecko to szansę na odmienną plec są następnym razem są też 50/50.
Przy 3 dzieciach jednej płci te szansę na odmienną dopiero znacząco maleją

Hey mis0890 czuję intuicyjnie ze tutaj staraczki chlopczykowe nie będą działać 3 dni przed owu . Raczej tutaj każdą jak najbliżej owu na chłopczyka dzień lub w owulacje. U Was z owulacji wyszła dziewczyna dlatego próbujesz inaczej.Logiczne.Chodź powiem Ci ze kolejne starania w owulacje u Was moga dac chlooca szsnse masz 50/50 może tarczy mniejszab ilosc przytulabek. Ja mam z owulacji *albo dzień wcześniej (nie chodziłam na monitoring Ale potrague przybludobabojreslic po sluzie) mam synów dwóch i córcie.
Zagwostke mam w tym, że tak jak piszesz - w owulację szanse na chłopca 50/50, tak wg badań tego producenta przy dobrych wiatrach mam 80% + póki co zero opinii negatywnych użytkowników lc/bc

Zagwostke mam w tym, że tak jak piszesz - w owulację szanse na chłopca 50/50, tak wg badań tego producenta przy dobrych wiatrach mam 80% + póki co zero opinii negatywnych użytkowników lc/bc
Taki producent bedZie pisał co chcesz uslyszec. Wiesz to urządzenie ma taką cenę więc tylko mocną promocją moze to sprzedać. Taniej iść na monitoring cyklu dwa cykle zobaczyć jak rosną jajeczka na dzien i przy ilu pękają i tez trafisz na 3 dni przed owu jak to cały fenomen tego urzadzenia
A sprawdzałeś po Waszych datach urodzenia kiedy macie szansę na syna? Był tutaj link do tych wyliczeń chyba ze całkiem w to nie wierzysz

I jeszcze z tego co piszesz to chcecie więcej dzieci. A przy chociażby trójce to najmniejsza jest szansa na kombinacje na 3 córki. Nawet po otoczeniu patrząc to więcej osób ma 3 synów niż 3 córki. A najwięcej par mieszanych z tym ze nie wiem.które mieszanie 2 córki i syn czy 2 synów i.córka.
Także przy 3 dzieciach nasz duzacszsnse na syna albo dwóch nic nie kombinując

reklama
Do góry