reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki że pytasz :) wszystko ok...cialko żółte jest, pecherzyk ciążowy też i o dziwo mimo że 5+1tc to momentami mrugalo nam serduszko [emoji7] ale nie udało się zrobić zdj [emoji22] za 2 tyg mam iść od nowa żeby złapać serduszko na usg i ustalić termin porodu wg USG..
Aaa i owu była z lewego jajnika czyli dzięwczynkowo [emoji23][emoji23]
Gratulacje kochana :) Ja akurat synka miałam z prawego jajnika a teraz owulacja byla w lewego, także życzę Ci lewojajnikowej małej królewny :)

reklama
Gratulacje kochana :) Ja akurat synka miałam z prawego jajnika a teraz owulacja byla w lewego, także życzę Ci lewojajnikowej małej królewny :)
Witajcie Staraczki :) dokładam swoje 3 grosze i potwierdzam, że z lewego powstają najśliczniejsze królewny ;)
Grabcia123 nie nerwuj się, ciesz się każdym dniem bo z każdą mijającą sekundą jesteś coraz bliżej swego nowego Szczęścia :) trzymam kciuki

Może to głupie, ale skąd wiecie z którego jajnika macie dzieci? Lekarz Wam powiedział? Ja nie mam pojęcia z którego jajnika są moje dzieci. To kwestia bólu przy owu? Ja mam wrażenie, że mnie boli tylko prawy a lewy od czasu do czasu [emoji23][emoji23]

Grabcua gratki gratki szybko serduszko super&&&&& oby za 2 tyg bulimjak drzwon. Masz zdjecue ? Jak Ci Ramzi wskazuje?

Martoosia tak Cię obaerwuhevte Twoje starania i sobue myślę że u Ciebie to Trzeba nic nie mierzyć
Przytulanki do utraty tchu od końca @ile dacie radę (nie zastanawiac sie czy owu byka bedzue czy jest tylko czy dziś jeszcze M da rade¥ i z tego córcia będzie takie mam przeczucia co do Ciebie
Na księżyce też nie patrz bo to tylko zamieszanie a i tak w każdym cyklu próbujecię

Grabcua gratki gratki szybko serduszko super&&&&& oby za 2 tyg bulimjak drzwon. Masz zdjecue ? Jak Ci Ramzi wskazuje?

Martoosia tak Cię obaerwuhevte Twoje starania i sobue myślę że u Ciebie to Trzeba nic nie mierzyć
Przytulanki do utraty tchu od końca @ile dacie radę (nie zastanawiac sie czy owu byka bedzue czy jest tylko czy dziś jeszcze M da rade¥ i z tego córcia będzie takie mam przeczucia co do Ciebie
Na księżyce też nie patrz bo to tylko zamieszanie a i tak w każdym cyklu próbujecię

Może coś w tym jest [emoji23]
M. mówi, że musimy wrzucić na luz. Ja chciałabym bardzo, ale wiecie, że czasem jest ciężko :/

reklama
Dzień dobry :)
A u mnie dziś termin @ i cisza...A najśmieszniejsze jest to że nie mam testu w domu i dziś nie kupię bo jestem uziemiona. Ale numer. Nie czuje zupełnie nic w żadną stronę. Nienawidzę tego comiesięcznego czekania.
@Grabcia123 kochana oficjalnie gratuluję kropeczki. I tak jak pisze @kitqa nie stresuj już maluszka i siebie. Teraz już tylko musi być dobrze. I pięknie napisał @mis0890 ze każdą sekunda przybliza Cię do Twojego Szczęścia:)

Do góry