reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki że pytasz :) wszystko ok...cialko żółte jest, pecherzyk ciążowy też i o dziwo mimo że 5+1tc to momentami mrugalo nam serduszko [emoji7] ale nie udało się zrobić zdj [emoji22] za 2 tyg mam iść od nowa żeby złapać serduszko na usg i ustalić termin porodu wg USG..
Aaa i owu była z lewego jajnika czyli dzięwczynkowo [emoji23][emoji23]
Gratulacje kochana :) Ja akurat synka miałam z prawego jajnika a teraz owulacja byla w lewego, także życzę Ci lewojajnikowej małej królewny :)

reklama
Gratulacje kochana :) Ja akurat synka miałam z prawego jajnika a teraz owulacja byla w lewego, także życzę Ci lewojajnikowej małej królewny :)
Witajcie Staraczki :) dokładam swoje 3 grosze i potwierdzam, że z lewego powstają najśliczniejsze królewny ;)
Grabcia123 nie nerwuj się, ciesz się każdym dniem bo z każdą mijającą sekundą jesteś coraz bliżej swego nowego Szczęścia :) trzymam kciuki

Może to głupie, ale skąd wiecie z którego jajnika macie dzieci? Lekarz Wam powiedział? Ja nie mam pojęcia z którego jajnika są moje dzieci. To kwestia bólu przy owu? Ja mam wrażenie, że mnie boli tylko prawy a lewy od czasu do czasu [emoji23][emoji23]

Grabcua gratki gratki szybko serduszko super&&&&& oby za 2 tyg bulimjak drzwon. Masz zdjecue ? Jak Ci Ramzi wskazuje?

Martoosia tak Cię obaerwuhevte Twoje starania i sobue myślę że u Ciebie to Trzeba nic nie mierzyć
Przytulanki do utraty tchu od końca @ile dacie radę (nie zastanawiac sie czy owu byka bedzue czy jest tylko czy dziś jeszcze M da rade¥ i z tego córcia będzie takie mam przeczucia co do Ciebie
Na księżyce też nie patrz bo to tylko zamieszanie a i tak w każdym cyklu próbujecię

Grabcua gratki gratki szybko serduszko super&&&&& oby za 2 tyg bulimjak drzwon. Masz zdjecue ? Jak Ci Ramzi wskazuje?

Martoosia tak Cię obaerwuhevte Twoje starania i sobue myślę że u Ciebie to Trzeba nic nie mierzyć
Przytulanki do utraty tchu od końca @ile dacie radę (nie zastanawiac sie czy owu byka bedzue czy jest tylko czy dziś jeszcze M da rade¥ i z tego córcia będzie takie mam przeczucia co do Ciebie
Na księżyce też nie patrz bo to tylko zamieszanie a i tak w każdym cyklu próbujecię

Może coś w tym jest [emoji23]
M. mówi, że musimy wrzucić na luz. Ja chciałabym bardzo, ale wiecie, że czasem jest ciężko :/

reklama
Dzień dobry :)
A u mnie dziś termin @ i cisza...A najśmieszniejsze jest to że nie mam testu w domu i dziś nie kupię bo jestem uziemiona. Ale numer. Nie czuje zupełnie nic w żadną stronę. Nienawidzę tego comiesięcznego czekania.
@Grabcia123 kochana oficjalnie gratuluję kropeczki. I tak jak pisze @kitqa nie stresuj już maluszka i siebie. Teraz już tylko musi być dobrze. I pięknie napisał @mis0890 ze każdą sekunda przybliza Cię do Twojego Szczęścia:)

Do góry