reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Grabcia123 jak po ooo wizycie??
Judytka777 witam i gratuluję :)
Mis0890 fajnie działałes co dwa dni, może niepotrzebnie w owu był sex [emoji848] ale to tylko teoria i loteria. Proszę ciesz się z córeczki jak z syna [emoji1317] to tylko płeć, to przecież wasza córka z was stworzona.
Martoosia04 dziwne że nie macie jeszcze ciąży... [emoji55]

@Grabcia123 jak po ooo wizycie??
Judytka777 witam i gratuluję :)
Mis0890 fajnie działałes co dwa dni, może niepotrzebnie w owu był sex [emoji848] ale to tylko teoria i loteria. Proszę ciesz się z córeczki jak z syna [emoji1317] to tylko płeć, to przecież wasza córka z was stworzona.
Martoosia04 dziwne że nie macie jeszcze ciąży... [emoji55]
Dzięki że pytasz :) wszystko ok...cialko żółte jest, pecherzyk ciążowy też i o dziwo mimo że 5+1tc to momentami mrugalo nam serduszko [emoji7] ale nie udało się zrobić zdj [emoji22] za 2 tyg mam iść od nowa żeby złapać serduszko na usg i ustalić termin porodu wg USG..
Aaa i owu była z lewego jajnika czyli dzięwczynkowo [emoji23][emoji23]

reklama
Martusia tule mocno
Mam podobnie, zaraz okres, piersi od tygodnia nie nadwrazliwe ... temp wprawdzie nie mierzylam i wcześniej nie obserwowałam ale od ovu w tym cyklu sprawdzam pod językiem i też mi spadła wczoraj :(

Do góry