Grabcia123
Fanka BB :)
Ale się denerwuje.. Wizyta za 2h a ja cała chodzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam bo to było kilka lat temu[emoji12] myślałam ze jestem "skazana"na synów.myślę że wtedy mój mąż był młodszy [emoji6]teraz miał problemy z zylakami podwrozka nasiennego i dawalam mu suplementy żeby choć trochę wzmocnić plemniki.niewiem tak naprawdę co Ci poradzic[emoji12]Sytuacja niemalże identyczna jak u nas, na żywioł :-) sprawdziłem - najdłuższa przerwa trwała po @ dwa dni, potem co jeden dzień boboseksy, 9, 11, 13, 14owu i 16.
Gratulacje! To musi być piękne uczucie, kiedy wyczekujesz na upragnioną córeczkę :-) zdradzisz mi swój sposób na syna? ;-)
Gratuluje corci Spelniliscie marzeniaHej kiedyś tu pisałam ale większość z was mnie nie zna.mam dwóch synów i jestem aktualnie w ciąży[emoji4]dziś miałam polowkowe i na 100%dziewczynka[emoji1]chciałam wam tylko napisać że u nas starania były codziennie od 10 dc owulacja wypadala na 14 dc mielismy jeden dzien przerwy w 13dc i w 14 15 i 16 znowu bylo.szłam na żywioł już bo staraliśmy się prawie 2 lata[emoji4]jestem mega szczęśliwa[emoji1][emoji1]aha mąż mój ma żylaki podwrozka naziemnego dlatego myślałam ze nic z tego nie będzie.myślę że to jest przypadek jednak a może szczęście poprostu[emoji4]powodzenia
Masz imię dla wymarzonego synka?madziolek7
Zawsze, ale to zawsze umiera ostatnia nie jest problemem wierzyć, że nasze marzenia się spełnią, problemem jest przetrwać drogę do tych marzeń
Wielkie gratulacje!! Jak to mowia na corke staranka do utraty siłHej kiedyś tu pisałam ale większość z was mnie nie zna.mam dwóch synów i jestem aktualnie w ciąży[emoji4]dziś miałam polowkowe i na 100%dziewczynka[emoji1]chciałam wam tylko napisać że u nas starania były codziennie od 10 dc owulacja wypadala na 14 dc mielismy jeden dzien przerwy w 13dc i w 14 15 i 16 znowu bylo.szłam na żywioł już bo staraliśmy się prawie 2 lata[emoji4]jestem mega szczęśliwa[emoji1][emoji1]aha mąż mój ma żylaki podwrozka naziemnego dlatego myślałam ze nic z tego nie będzie.myślę że to jest przypadek jednak a może szczęście poprostu[emoji4]powodzenia
Codziennie, gdy pomyślę o moim małym Kubusiu, na twarzy pojawia się uśmiech a w duszy rozbrzmiewa nieopisana radość :-) czekam z całych sił na dzień, kiedy to wszystko nie przestanie tak szybko znikać i zamieniać się w wieczne zadumy :-) miło, że pytasz.Masz imię dla wymarzonego synka?
Nie wierzysz ale nadzieję wciąż maszJeśli ten cykl jakimś cudem zaowocuje w fasolkę (nie wierzcie w to, bo i ja nie wierzę) i jakby nawet wyszła córka, to oznajmiam, że u nas był tylko jeden seks [emoji23] albo w sama owu, albo dzień przed. Wszystko zależy kiedy na serio była owu, bo Apki różnie pokazują [emoji23]
Na ile cudów liczyć? [emoji23]