reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej kiedyś tu pisałam ale większość z was mnie nie zna.mam dwóch synów i jestem aktualnie w ciąży[emoji4]dziś miałam polowkowe i na 100%dziewczynka[emoji1]chciałam wam tylko napisać że u nas starania były codziennie od 10 dc owulacja wypadala na 14 dc mielismy jeden dzien przerwy w 13dc i w 14 15 i 16 znowu bylo.szłam na żywioł już bo staraliśmy się prawie 2 lata[emoji4]jestem mega szczęśliwa[emoji1][emoji1]aha mąż mój ma żylaki podwrozka naziemnego dlatego myślałam ze nic z tego nie będzie.myślę że to jest przypadek jednak a może szczęście poprostu[emoji4]powodzenia

judytka777, post: 17278843, member: 168610"]Hej kiedyś tu pisałam ale większość z was mnie nie zna.mam dwóch synów i jestem aktualnie w ciąży[emoji4]dziś miałam polowkowe i na 100%dziewczynka[emoji1]chciałam wam tylko napisać że u nas starania były codziennie od 10 dc owulacja wypadala na 14 dc mielismy jeden dzien przerwy w 13dc i w 14 15 i 16 znowu bylo.szłam na żywioł już bo staraliśmy się prawie 2 lata[emoji4]jestem mega szczęśliwa[emoji1][emoji1]aha mąż mój ma żylaki podwrozka naziemnego dlatego myślałam ze nic z tego nie będzie.myślę że to jest przypadek jednak a może szczęście poprostu[emoji4]powodzenia[/QUOTE]
Sytuacja niemalże identyczna jak u nas, na żywioł :-) sprawdziłem - najdłuższa przerwa trwała po @ dwa dni, potem co jeden dzień boboseksy, 9, 11, 13, 14owu i 16.
Gratulacje! To musi być piękne uczucie, kiedy wyczekujesz na upragnioną córeczkę (CZYLI DZIEWCZYNKA WYSZŁA WAM Z OWU?) :-) zdradzisz mi swój sposób na syna? ;-)

anija.82 - jeśli stosujesz popularną metodę PRZED OWU -> GIRL to pozostaje chyba tylko czekać na rezultaty Waszych starań i już nie kombinować :-)

Sytuacja niemalże identyczna jak u nas, na żywioł :-) sprawdziłem - najdłuższa przerwa trwała po @ dwa dni, potem co jeden dzień boboseksy, 9, 11, 13, 14owu i 16.
Gratulacje! To musi być piękne uczucie, kiedy wyczekujesz na upragnioną córeczkę :-) zdradzisz mi swój sposób na syna? ;-)
Nie pamiętam bo to było kilka lat temu[emoji12] myślałam ze jestem "skazana"na synów.myślę że wtedy mój mąż był młodszy [emoji6]teraz miał problemy z zylakami podwrozka nasiennego i dawalam mu suplementy żeby choć trochę wzmocnić plemniki.niewiem tak naprawdę co Ci poradzic[emoji12]

Hej kiedyś tu pisałam ale większość z was mnie nie zna.mam dwóch synów i jestem aktualnie w ciąży[emoji4]dziś miałam polowkowe i na 100%dziewczynka[emoji1]chciałam wam tylko napisać że u nas starania były codziennie od 10 dc owulacja wypadala na 14 dc mielismy jeden dzien przerwy w 13dc i w 14 15 i 16 znowu bylo.szłam na żywioł już bo staraliśmy się prawie 2 lata[emoji4]jestem mega szczęśliwa[emoji1][emoji1]aha mąż mój ma żylaki podwrozka naziemnego dlatego myślałam ze nic z tego nie będzie.myślę że to jest przypadek jednak a może szczęście poprostu[emoji4]powodzenia
Gratuluje corci :) Spelniliscie marzenia :)
My wlasnie tak intensywnie dzialalismy, gdy staralismy sie o pierwsza ciaze i z tych wielodniowych, intensywnych przytulanek mamy syna :)

Wielkie gratulacje!! Jak to mowia na corke staranka do utraty sił
Jakie imię dla córci ? Jak mają bracia na imię?

Masz imię dla wymarzonego synka?
Codziennie, gdy pomyślę o moim małym Kubusiu, na twarzy pojawia się uśmiech a w duszy rozbrzmiewa nieopisana radość :-) czekam z całych sił na dzień, kiedy to wszystko nie przestanie tak szybko znikać i zamieniać się w wieczne zadumy :-) miło, że pytasz.
Jaasna - czyli prawdę o częstotliwości boboseksów też można obalić ;-)

Jeśli ten cykl jakimś cudem zaowocuje w fasolkę (nie wierzcie w to, bo i ja nie wierzę) i jakby nawet wyszła córka, to oznajmiam, że u nas był tylko jeden seks [emoji23] albo w sama owu, albo dzień przed. Wszystko zależy kiedy na serio była owu, bo Apki różnie pokazują [emoji23]

Na ile cudów liczyć? [emoji23]

reklama
Jeśli ten cykl jakimś cudem zaowocuje w fasolkę (nie wierzcie w to, bo i ja nie wierzę) i jakby nawet wyszła córka, to oznajmiam, że u nas był tylko jeden seks [emoji23] albo w sama owu, albo dzień przed. Wszystko zależy kiedy na serio była owu, bo Apki różnie pokazują [emoji23]

Na ile cudów liczyć? [emoji23]
Nie wierzysz ale nadzieję wciąż masz :)
Martoosia może się uda kciuki

Do góry