reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nic mi nie mów! [emoji24] spadek do 36,83 [emoji24][emoji24][emoji24] ja wiem, że może to zagnieżdżenie itp. ale coraz słabiej to widzę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] póki co trzymam się, bo muszę iść do pracy, ale wiem już co taki spadek oznacza. A cieszyłam się jak szalona z bolących cycków i bólu podbrzusza :(
A jak piersi? Tkliwe?

Ja miałam chyba ciążę urojona bo mnie 2-3 dni piersi bolały a nigdy tego nie odczuwam a wczoraj juz nic, natomiast dziś mam 23 dc

reklama
Hey @Millo :) fajnie że wpadłas, generalnie stara bida na forum, nudy ciągle to samo [emoji6]
Tak, urodziłam dziewczynkę:) Która w grudniu będzie mieć rok! Czujesz? A twoja Ineczka? Chyba już ze 2?
Tu już niekt nie wpada hehe pewnie szkoda im czasu... Jak @PrzyszłaMama87 kiedy nowe staranka? : ) @Mikallo jak tam synek? @kinga_z1 udało się?
Także tego, trzymaj się się ciepło. A ty nie chcesz 3go Bobo? : ) może byś dla nas przetestowania baby compa pod kątem zaplanowania płci? [emoji848]
Hej hej :) a co myślicie o combo na synka w postaci lcb czyli (bez sexu po miesiączce) pierwsze bum na (w zależności kiedy lc da znać) 3 dni przed owu, przerwa i potem bdm czyli bum 24h po owu i 48h drugie bum? :)
Domi33 - czekamy razem przynajmniej tyle samo miesięcy pełnych marzeń ;)

Mis0890 myślę że im więcej czynników polaczy sie tym lepiej [emoji1303] stworzyłes właśnie swoją pionierska metodę [emoji6]
Ponadto jesteście młodzi i macie sporo czas na wypróbowanie kilku metod [emoji14] :)

Hej hej witam się w 7 dc. Czekam na testy owu i mam nadzieje że dzisiaj przyjdą bo mam wcześnie ostatnio te moje owulacje.

@Tymon'sMom jaki Ty masz teraz plan? Ja też spodziewam się owu koło poniedziałku.

Hej hej :) a co myślicie o combo na synka w postaci lcb czyli (bez sexu po miesiączce) pierwsze bum na (w zależności kiedy lc da znać) 3 dni przed owu, przerwa i potem bdm czyli bum 24h po owu i 48h drugie bum? :)
Domi33 - czekamy razem przynajmniej tyle samo miesięcy pełnych marzeń ;)

Hm A z tego nie będzie dziołchy?
Już czytałam takie starania i dziewczynka
U tych co chłopca chciały i robiły takie połączenie ze 3 dziewczyny tak mi przeleciało w staraniach
chyba nawet podobnie kitqua dzualala

Hm A z tego nie będzie dziołchy?
Już czytałam takie starania i dziewczynka
U tych co chłopca chciały i robiły takie połączenie ze 3 dziewczyny tak mi przeleciało w staraniach
chyba nawet podobnie kitqua dzualala
Byłem na lini z konsultantką LC i jednoznacznie odpowiada, że wstrzemięźliwość i tylko te dwa pierwsze dni w okresie dni płodnych i coś czuję, że będę chyba pierwszym króliczkiem doświadczalnym
cykl-kobiety.jpg

kitqa a Ty jak działałaś, że wyszła dziewczynka?

reklama
Do góry