reklama
Jaasna
Fanka BB :)
To było jakoś 2-3 dni przed owu i do owu zero seksu i chyba dzień po owu seks i tak nam córcia wyszłaDziałaliście tylko te 3 dni przed owu czy w owu i zaraz po też na poprawkę? No zgłupieć można wiem.
Jaasna to jak to w końcu jest? Trzecie dziecko dziewuszka w samą owulację? Czyli jednak może trzeba PRZED żeby właśnie syn wyskoczył
A druga córka sie poczęła w owulację, czyli loteria
Jeszcze dodam, że syn był robiony tak, że 2 dni przed do owu i 2 dni po owu (4 dni łącznie), to był sam seks i nie wiem, z którego stosunku syn się począł - chyba z namiętności, bo byliśmy jeszcze narzeczeństwem kilka miesięcy przed ślubem, którzy nie mieszkali razem
mis0890
Dooobra przekonałaś mnie Akurat z Twojej (nie mówię, że u wszystkich) historii wynika, że w bliskich okolicach owu można się spodziewać dziewczynki za rogiem u nas też taka mała Damulka już w drodze i myślę, że tu duże znaczenie było nieoszczędzanie się w namiętnościach przed i w samo owu Na dzień dzisiejszy stawiam na techniczne rozwiązanie loteryjne lcb jak się uda to może ogłosicie mnie wtedy księciem tego forumTo było jakoś 2-3 dni przed owu i do owu zero seksu i chyba dzień po owu seks i tak nam córcia wyszła
A druga córka sie poczęła w owulację, czyli loteria
Jeszcze dodam, że syn był robiony tak, że 2 dni przed do owu i 2 dni po owu (4 dni łącznie), to był sam seks i nie wiem, z którego stosunku syn się począł - chyba z namiętności, bo byliśmy jeszcze narzeczeństwem kilka miesięcy przed ślubem, którzy nie mieszkali razem
kitqa
Mis0890 my robiliśmy króliczki i e3,4d z zabezpieczeniem [emoji1303] i już proste : )
A co do combo [emoji6] to ja bym się jednak nad tym zastanowiła gdyz można połączyć te dwie metody, a mianowicie już po kilku miesięcznych obserwacjach będzie mniej więcej wiadomo kiedy pojawia się chłopczykowa buźka na wyświetlaczu bc i! Działac od okresu co dwa i zaliczyczy się blue buźke, a jakby się buźka przesunąła to wstrzymać się z sekasmi Max do 72h (nie więcej) i poczekać blue: )
Ja to BDM nie ufam bardziej pojechała bym GD tam są 3sexy [emoji6]
A co do combo [emoji6] to ja bym się jednak nad tym zastanowiła gdyz można połączyć te dwie metody, a mianowicie już po kilku miesięcznych obserwacjach będzie mniej więcej wiadomo kiedy pojawia się chłopczykowa buźka na wyświetlaczu bc i! Działac od okresu co dwa i zaliczyczy się blue buźke, a jakby się buźka przesunąła to wstrzymać się z sekasmi Max do 72h (nie więcej) i poczekać blue: )
Ja to BDM nie ufam bardziej pojechała bym GD tam są 3sexy [emoji6]
Tymon'sMom
@kitqa te króliczki z zabezpieczeniem ile dni robiliście ? I właśnie w samą owu bez zabezpieczenia ?ktoras z dziewczyn tu robiła króliki 9 razy pod rząd i ma chłopca ,ale nie pamietam czy skończyła przed owu czy w owu
Loteria.
Aaa i jeszcze takie pytanie mi się nasuwa,skoro były seksy przed owu,to skąd wiecie ,ze te żeńskie plemniki które przetrwały,dojrzały i czekały na jajo nie dopadły go pierwsze a te seksy w owu i po owu nie miały już znaczenia ?
Ehhh jakie to pogmatwane
Loteria.
Aaa i jeszcze takie pytanie mi się nasuwa,skoro były seksy przed owu,to skąd wiecie ,ze te żeńskie plemniki które przetrwały,dojrzały i czekały na jajo nie dopadły go pierwsze a te seksy w owu i po owu nie miały już znaczenia ?
Ehhh jakie to pogmatwane
Ostatnia edycja:
martoosia04
A jak piersi? Tkliwe?
Ja miałam chyba ciążę urojona bo mnie 2-3 dni piersi bolały a nigdy tego nie odczuwam a wczoraj juz nic, natomiast dziś mam 23 dc
Piersi nadal bolą.
Jaasna
No właśnieeee@kitqa te króliczki z zabezpieczeniem ile dni robiliście ? I właśnie w samą owu bez zabezpieczenia ?ktoras z dziewczyn tu robiła króliki 9 razy pod rząd i ma chłopca ,ale nie pamietam czy skończyła przed owu czy w owu
Loteria.
Ehhh jakie to pogmatwane
Ile byśmy tu nie mędrkowały, to i tak poczęcie będzie loterią.
Ale powiem wam babeczki, że ja to tak na luzie sobie myślę, że fajnie byłoby mieć tego drugiego synka do pary, ale ja tak naprawdę chcę mieć dziecko. Zdrowe, rumiane dziecko
Z siurkiem czy bez, kochać będę jak szalona
Jaasna
A zawsze cię bolą przed okresem czy akurat w tym cyklu odczuwasz ból?Piersi nadal bolą.
reklama
martoosia04
A zawsze cię bolą przed okresem czy akurat w tym cyklu odczuwasz ból?
Taki jak teraz, to mam pierwszy raz. Ciężkie moze i przed @ bywaly, ale teraz mam momenty ze jakby piekły mnie od środka.
Podziel się: