reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nic mi nie mów! [emoji24] spadek do 36,83 [emoji24][emoji24][emoji24] ja wiem, że może to zagnieżdżenie itp. ale coraz słabiej to widzę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] póki co trzymam się, bo muszę iść do pracy, ale wiem już co taki spadek oznacza. A cieszyłam się jak szalona z bolących cycków i bólu podbrzusza :(
A jak piersi? Tkliwe?

Ja miałam chyba ciążę urojona bo mnie 2-3 dni piersi bolały a nigdy tego nie odczuwam a wczoraj juz nic, natomiast dziś mam 23 dc

reklama
Hey @Millo :) fajnie że wpadłas, generalnie stara bida na forum, nudy ciągle to samo [emoji6]
Tak, urodziłam dziewczynkę:) Która w grudniu będzie mieć rok! Czujesz? A twoja Ineczka? Chyba już ze 2?
Tu już niekt nie wpada hehe pewnie szkoda im czasu... Jak @PrzyszłaMama87 kiedy nowe staranka? : ) @Mikallo jak tam synek? @kinga_z1 udało się?
Także tego, trzymaj się się ciepło. A ty nie chcesz 3go Bobo? : ) może byś dla nas przetestowania baby compa pod kątem zaplanowania płci? [emoji848]
Hej hej :) a co myślicie o combo na synka w postaci lcb czyli (bez sexu po miesiączce) pierwsze bum na (w zależności kiedy lc da znać) 3 dni przed owu, przerwa i potem bdm czyli bum 24h po owu i 48h drugie bum? :)
Domi33 - czekamy razem przynajmniej tyle samo miesięcy pełnych marzeń ;)

Mis0890 myślę że im więcej czynników polaczy sie tym lepiej [emoji1303] stworzyłes właśnie swoją pionierska metodę [emoji6]
Ponadto jesteście młodzi i macie sporo czas na wypróbowanie kilku metod [emoji14] :)

Hej hej witam się w 7 dc. Czekam na testy owu i mam nadzieje że dzisiaj przyjdą bo mam wcześnie ostatnio te moje owulacje.

@Tymon'sMom jaki Ty masz teraz plan? Ja też spodziewam się owu koło poniedziałku.

Hej hej :) a co myślicie o combo na synka w postaci lcb czyli (bez sexu po miesiączce) pierwsze bum na (w zależności kiedy lc da znać) 3 dni przed owu, przerwa i potem bdm czyli bum 24h po owu i 48h drugie bum? :)
Domi33 - czekamy razem przynajmniej tyle samo miesięcy pełnych marzeń ;)

Hm A z tego nie będzie dziołchy?
Już czytałam takie starania i dziewczynka
U tych co chłopca chciały i robiły takie połączenie ze 3 dziewczyny tak mi przeleciało w staraniach
chyba nawet podobnie kitqua dzualala

Hm A z tego nie będzie dziołchy?
Już czytałam takie starania i dziewczynka
U tych co chłopca chciały i robiły takie połączenie ze 3 dziewczyny tak mi przeleciało w staraniach
chyba nawet podobnie kitqua dzualala
Byłem na lini z konsultantką LC i jednoznacznie odpowiada, że wstrzemięźliwość i tylko te dwa pierwsze dni w okresie dni płodnych i coś czuję, że będę chyba pierwszym króliczkiem doświadczalnym
cykl-kobiety.jpg

kitqa a Ty jak działałaś, że wyszła dziewczynka?

reklama
Do góry