reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czyli jeśli w tym cyklu sex był i choć owu za niecały tydzień to już wg BDM cykl soakony.
No noc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Hej szczypiorkowa co i ciebie słychać? Ja ty czekałaś na wynik starań to ja odpuszczałam i kibicowałam ci bardzo.

Hey @Millo :) fajnie że wpadłas, generalnie stara bida na forum, nudy ciągle to samo [emoji6]
Tak, urodziłam dziewczynkę:) Która w grudniu będzie mieć rok! Czujesz? A twoja Ineczka? Chyba już ze 2?
Tu już niekt nie wpada hehe pewnie szkoda im czasu... Jak @PrzyszłaMama87 kiedy nowe staranka? : ) @Mikallo jak tam synek? @kinga_z1 udało się?
Także tego, trzymaj się się ciepło. A ty nie chcesz 3go Bobo? : ) może byś dla nas przetestowania baby compa pod kątem zaplanowania płci? [emoji848]

Czyli jeśli w tym cyklu sex był i choć owu za niecały tydzień to już wg BDM cykl soakony.
No noc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Hej szczypiorkowa co i ciebie słychać? Ja ty czekałaś na wynik starań to ja odpuszczałam i kibicowałam ci bardzo.

Jeżeli sex był po skończonej miesiączce no to już to nie będzie w 100% baby dust i bez gwarancji tych 94%

@Jaasna no to mocne kciuki

Ja celuje w dziewczynkę, w domu dwóch kochanych synków i marzy mi się córeczka :) astrolog wylicza połączenie na daną płeć wg daty,godziny urodzenia rodziców no i ważne jest też miejsce poczęcia. Mi o tej metodzie powiedziała znajoma, są to bardzo dokładne wyliczenia wg kosmogramów. Może wydawać się to dziwne, śmieszne, a nawet wręcz kosmiczne ale skoro facet na podstawie dat urodzenia moich i mojego męża, plus daty urodzin moich dzieci plus gdzie zostali poczęci jest w stanie powiedzieć mi jakiej płci mam w domu dzieci i kiedy będziemy mieć połączenie na dziewczynkę przemawia do mnie;) mi pozostaje czekać jeszcze 19 m-cy do rozpoczęcia starań o córcię, ale wierzę że coś w tym jest :)

Wg niego dana para ma cykliczne połączenie na daną płeć i u niektórych czasami trwają one kilka/kilkanaście lat, u niektórych są dużo krótsze itp. Analizując wśród moich znajomych zazwyczaj są najpierw albo dwaj chłopcy albo dwie dziewczynki a dopiero po przerwie jest dzieciątko przeciwnej płci. Do tej pory (A dowiedziałam się o tym niedawno) nie miałam jak sprawdzić tej metody,ale teraz sama czekam z niecierpliwością czy potwierdzi się 3 dziewczynka u mojej koleżanki :) dla zainteresowanych poczytajcie sobie " kosmogramy Wezuski ":);)

reklama

Nic mi nie mów! [emoji24] spadek do 36,83 [emoji24][emoji24][emoji24] ja wiem, że może to zagnieżdżenie itp. ale coraz słabiej to widzę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] póki co trzymam się, bo muszę iść do pracy, ale wiem już co taki spadek oznacza. A cieszyłam się jak szalona z bolących cycków i bólu podbrzusza :(

Do góry