reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czyli jeśli w tym cyklu sex był i choć owu za niecały tydzień to już wg BDM cykl soakony.
No noc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Hej szczypiorkowa co i ciebie słychać? Ja ty czekałaś na wynik starań to ja odpuszczałam i kibicowałam ci bardzo.

Hey @Millo :) fajnie że wpadłas, generalnie stara bida na forum, nudy ciągle to samo [emoji6]
Tak, urodziłam dziewczynkę:) Która w grudniu będzie mieć rok! Czujesz? A twoja Ineczka? Chyba już ze 2?
Tu już niekt nie wpada hehe pewnie szkoda im czasu... Jak @PrzyszłaMama87 kiedy nowe staranka? : ) @Mikallo jak tam synek? @kinga_z1 udało się?
Także tego, trzymaj się się ciepło. A ty nie chcesz 3go Bobo? : ) może byś dla nas przetestowania baby compa pod kątem zaplanowania płci? [emoji848]

Czyli jeśli w tym cyklu sex był i choć owu za niecały tydzień to już wg BDM cykl soakony.
No noc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Hej szczypiorkowa co i ciebie słychać? Ja ty czekałaś na wynik starań to ja odpuszczałam i kibicowałam ci bardzo.

Jeżeli sex był po skończonej miesiączce no to już to nie będzie w 100% baby dust i bez gwarancji tych 94%

@Jaasna no to mocne kciuki

Ja celuje w dziewczynkę, w domu dwóch kochanych synków i marzy mi się córeczka :) astrolog wylicza połączenie na daną płeć wg daty,godziny urodzenia rodziców no i ważne jest też miejsce poczęcia. Mi o tej metodzie powiedziała znajoma, są to bardzo dokładne wyliczenia wg kosmogramów. Może wydawać się to dziwne, śmieszne, a nawet wręcz kosmiczne ale skoro facet na podstawie dat urodzenia moich i mojego męża, plus daty urodzin moich dzieci plus gdzie zostali poczęci jest w stanie powiedzieć mi jakiej płci mam w domu dzieci i kiedy będziemy mieć połączenie na dziewczynkę przemawia do mnie;) mi pozostaje czekać jeszcze 19 m-cy do rozpoczęcia starań o córcię, ale wierzę że coś w tym jest :)

Wg niego dana para ma cykliczne połączenie na daną płeć i u niektórych czasami trwają one kilka/kilkanaście lat, u niektórych są dużo krótsze itp. Analizując wśród moich znajomych zazwyczaj są najpierw albo dwaj chłopcy albo dwie dziewczynki a dopiero po przerwie jest dzieciątko przeciwnej płci. Do tej pory (A dowiedziałam się o tym niedawno) nie miałam jak sprawdzić tej metody,ale teraz sama czekam z niecierpliwością czy potwierdzi się 3 dziewczynka u mojej koleżanki :) dla zainteresowanych poczytajcie sobie " kosmogramy Wezuski ":);)

reklama

Nic mi nie mów! [emoji24] spadek do 36,83 [emoji24][emoji24][emoji24] ja wiem, że może to zagnieżdżenie itp. ale coraz słabiej to widzę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] póki co trzymam się, bo muszę iść do pracy, ale wiem już co taki spadek oznacza. A cieszyłam się jak szalona z bolących cycków i bólu podbrzusza :(

Do góry