reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jesli bylo tak, jak mowi, to albo facet za pozno wyszedl i sie nie przyznal albo robili to dlugo i facet byl blisko kilka razy tak, ze mial obfity preejakulat i maja kinder niespodzianke ;)
A jeden dzien po plodnych, to czesto nadal czas plodny, u niektorych kobiet przynamniej. U mnie kilka godzin po owulacji sluz przy ujsciu juz jest metnawy i sie nie ciagnie, a przy szyjce nadal plodny, wiec to roznie moze byc.

Obstawiam, że facet za późno wyjął, bo sami z M. kochamy się (kochaliśmy) się w stosunku przerywanym i przez 5 lat żadnego bobo nie zmajstrowaliśmy ;)

reklama
Hej wszystkim :) witam się po przerwie, cały czas Was czytam i analizuję Wasze starania ;) gratulacje dla nowych brzuchatek :) chciałam się z Wami podzielić pewną historią: otóż mam koleżankę, która ma 2 córeczki (5 lat, a druga roczek) i niedawno zaliczyli z mężem wpadkę. Ponieważ nadarzyła się okazja to poprosiłam koleżankę żeby napisała do tego astrologa, który obliczył mi, że szanse na dziewczynkę mam dopiero w 2020roku, no i okazało się że astrolog bezbłędnie określił jej płeć posiadanych już dzieci i płeć tego nienarodzonego maluszka określił też jako dziewczynkę:) bardzo jestem ciekawa czy to się potwierdzi, bo niestety skuteczność diet, supli i nawet częstotliwość seksów do mnie nie przemawia :( niektóre z Was spełniły wszystkie wytyczne co do płci, a jednak wymarzonej płci nie było.
Czemu to musi być takie skomplikowane????
Pozdrawiam i dam znać czy płeć się potwierdzi, ale to jeszcze trochę bo dopiero 7tc;)

Hej wszystkim :) witam się po przerwie, cały czas Was czytam i analizuję Wasze starania ;) gratulacje dla nowych brzuchatek :) chciałam się z Wami podzielić pewną historią: otóż mam koleżankę, która ma 2 córeczki (5 lat, a druga roczek) i niedawno zaliczyli z mężem wpadkę. Ponieważ nadarzyła się okazja to poprosiłam koleżankę żeby napisała do tego astrologa, który obliczył mi, że szanse na dziewczynkę mam dopiero w 2020roku, no i okazało się że astrolog bezbłędnie określił jej płeć posiadanych już dzieci i płeć tego nienarodzonego maluszka określił też jako dziewczynkę:) bardzo jestem ciekawa czy to się potwierdzi, bo niestety skuteczność diet, supli i nawet częstotliwość seksów do mnie nie przemawia :( niektóre z Was spełniły wszystkie wytyczne co do płci, a jednak wymarzonej płci nie było.
Pozdrawiam i dam znać czy płeć się potwierdzi, ale to jeszcze trochę bo dopiero 7tc;)
Dlaczego ja nic nie wiem o astrologu?

Domi33 daj proszę namiary na tego astrologa chętnie sprawdzę swoje szanse, bo czas tyka owu ma być w poniedziałe/wrotek i niby księżyc się zgadza, stawiam też na bdm oraz sexy 2-3 dni na podbicie testo i ciekawe czy astrologia też mi sprzyja??
Powiedz więcej coś o tym astrologu...

Domi33 daj proszę namiary na tego astrologa chętnie sprawdzę swoje szanse, bo czas tyka owu ma być w poniedziałe/wrotek i niby księżyc się zgadza, stawiam też na bdm oraz sexy 2-3 dni na podbicie testo i ciekawe czy astrologia też mi sprzyja??
Powiedz więcej coś o tym astrologu...

@kura33 ty na chłopaka się starasz?
Jak będziesz mieć owu w poniedziałek to księżyc jest jeszcze w fazie dziewczynkowej ,we wtorek 50/50 bo to dzień przed pełnią ,dopiero w środę będzie faza na chłopaka ,a wiem bo tez w tym samym czasie co ty mam owu ,tylko ja na dziewczynkę i modlę się ,żeby przyszła szybciej do wtorku:-D
A jeżeli chcesz trzymać się metody bdm to koniecznie musisz mieć tylko te dwa stosunki na cały cykl wtedy masz te 94% szansy na chłopca jeżeli zrobisz więcej razy ( jak planujesz na podniesienie testosteronu) wtedy to już nie jest bdm tylko masz dalej 50/50
I koniecznie trzeba się trzymać czasu,24 i potem kolejne 24 h od najciemniejszego testu. ( żadne 12 czy 36 godz.bo wtedy są właśnie nieudane)

@kura33 ty na chłopaka się starasz?
Jak będziesz mieć owu w poniedziałek to księżyc jest jeszcze w fazie dziewczynkowej ,we wtorek 50/50 bo to dzień przed pełnią ,dopiero w środę będzie faza na chłopaka ,a wiem bo tez w tym samym czasie co ty mam owu ,tylko ja na dziewczynkę i modlę się ,żeby przyszła szybciej do wtorku:-D
A jeżeli chcesz trzymać się metody bdm to koniecznie musisz mieć tylko te dwa stosunki na cały cykl wtedy masz te 94% szansy na chłopca jeżeli zrobisz więcej razy ( jak planujesz na podniesienie testosteronu) wtedy to już nie jest bdm tylko masz dalej 50/50
I koniecznie trzeba się trzymać czasu,24 i potem kolejne 24 h od najciemniejszego testu. ( żadne 12 czy 36 godz.bo wtedy są właśnie nieudane)
Czyli w całym cyklu mam nie mieć stosunku tylko te dwa razy??? Ja myślałam że dwa razy po tym najciemniejszym hmmm cały miesiąc bez sexu?
A ja chciałam takie combo zrobić BDM, plus podniesienie testosteronu...
A z tym księżycem to Mi pokazuje pomoc wtorek barana a to nie męski znak??

reklama
Czyli w całym cyklu mam nie mieć stosunku tylko te dwa razy??? Ja myślałam że dwa razy po tym najciemniejszym hmmm cały miesiąc bez sexu?
A ja chciałam takie combo zrobić BDM, plus podniesienie testosteronu...
A z tym księżycem to Mi pokazuje pomoc wtorek barana a to nie męski znak??

Tak, we wtorek już baran a to męski znak. [emoji1307]trzymam kciuki. Od 17:45 dokładnie masz meski księżyc.

Do góry