reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wtedy suplementy. Wit C żurawina magnez, wapń. Cola light złota. Mąż zero coli zwykłej i kawy. Króliczki. Zakwaszanie. Ja miałam sylk plus gynoflor. Starania bez O. Od Szy wstałam. Dzień wcześniej tylko mąż wymiana. Ale w sumie od miesiączki starania codziennie. I wydaje mi się ze staraliśmy wie do owu włącznie.

reklama
Eh a ja od rana mam różne jazdy hormonalne. Nie dość ze sama muszę przetrawić rzeczywistość to na każdym kroku słyszę „ szkoda „ „ o matko „ „ nie udało się „ przykro mi jest.

Przez to wszystko zaczęłam
Się w ogóle zastanawiać jak ja sobie poradzę z trojka. Czy dam radę. Czuje zie zła matka:( złe mi i tyle.

Eh a ja od rana mam różne jazdy hormonalne. Nie dość ze sama muszę przetrawić rzeczywistość to na każdym kroku słyszę „ szkoda „ „ o matko „ „ nie udało się „ przykro mi jest.
No dla mnie reakcja ludzi to tez bedzie najgorszy orzech do zgryzienia. Inni nie myślą, ze sprawiają przykrość takimi tekstami. Jestem z Tobą całym sercem. Ja wczoraj poczułam pierwsze ruchy bobasa :)

Dokładnie niektórzy ludzie lubia sobie kopnac leżącego. Uhhgg..

Ogólnie przyznam ze w tej ciąży jestem bardzo płaczliwa na dodatek obawiam się o moja psychikę po ciąży . Nigdy nie miałam depresji poporodowej a teraz teoche się boje rzeczywistości.

Dokładnie niektórzy ludzie lubia sobie kopnac leżącego. Uhhgg..

Ogólnie przyznam ze w tej ciąży jestem bardzo płaczliwa na dodatek obawiam się o moja psychikę po ciąży . Nigdy nie miałam depresji poporodowej a teraz teoche się boje rzeczywistości.
No ja też jestem bardziej placzliwa w tej ciąży i ogólnie gorzej wyglądam i tak też się czuje.

Przez to wszystko zaczęłam
Się w ogóle zastanawiać jak ja sobie poradzę z trojka. Czy dam radę. Czuje zie zła matka:( złe mi i tyle.

Przerabiałam ten etap :D
Najpierw złość/rozżalenie że się nie udało z płcią. Potem radość nieskończona a potem uzmysłowienie jak jak ogarnie 3jke, dwie prace i kolejne studia :D następnie dlugo radość a teraz już strach przed porodem i późniejszym macierzynstwem hahaha :D

reklama
Do góry