Wtedy suplementy. Wit C żurawina magnez, wapń. Cola light złota. Mąż zero coli zwykłej i kawy. Króliczki. Zakwaszanie. Ja miałam sylk plus gynoflor. Starania bez O. Od Szy wstałam. Dzień wcześniej tylko mąż wymiana. Ale w sumie od miesiączki starania codziennie. I wydaje mi się ze staraliśmy wie do owu włącznie.
reklama
Eh a ja od rana mam różne jazdy hormonalne. Nie dość ze sama muszę przetrawić rzeczywistość to na każdym kroku słyszę „ szkoda „ „ o matko „ „ nie udało się „ przykro mi jest.
[emoji17]
mihasiaaa
Fanka BB :)
No dla mnie reakcja ludzi to tez bedzie najgorszy orzech do zgryzienia. Inni nie myślą, ze sprawiają przykrość takimi tekstami. Jestem z Tobą całym sercem. Ja wczoraj poczułam pierwsze ruchy bobasaEh a ja od rana mam różne jazdy hormonalne. Nie dość ze sama muszę przetrawić rzeczywistość to na każdym kroku słyszę „ szkoda „ „ o matko „ „ nie udało się „ przykro mi jest.
mihasiaaa
Musisz przejść swoją "żałobę" a pewnie, ze dasz radę. Matki mają nieograniczone pokłady energiiPrzez to wszystko zaczęłam
Się w ogóle zastanawiać jak ja sobie poradzę z trojka. Czy dam radę. Czuje zie zła matka złe mi i tyle.
Luisa2018
Dokładnie niektórzy ludzie lubia sobie kopnac leżącego. Uhhgg..
Ogólnie przyznam ze w tej ciąży jestem bardzo płaczliwa na dodatek obawiam się o moja psychikę po ciąży . Nigdy nie miałam depresji poporodowej a teraz teoche się boje rzeczywistości.
Ogólnie przyznam ze w tej ciąży jestem bardzo płaczliwa na dodatek obawiam się o moja psychikę po ciąży . Nigdy nie miałam depresji poporodowej a teraz teoche się boje rzeczywistości.
mihasiaaa
No ja też jestem bardziej placzliwa w tej ciąży i ogólnie gorzej wyglądam i tak też się czuje.Dokładnie niektórzy ludzie lubia sobie kopnac leżącego. Uhhgg..
szczypiorkowa12345
Przez to wszystko zaczęłam
Się w ogóle zastanawiać jak ja sobie poradzę z trojka. Czy dam radę. Czuje zie zła matka złe mi i tyle.
Przerabiałam ten etap
Najpierw złość/rozżalenie że się nie udało z płcią. Potem radość nieskończona a potem uzmysłowienie jak jak ogarnie 3jke, dwie prace i kolejne studia następnie dlugo radość a teraz już strach przed porodem i późniejszym macierzynstwem hahaha
reklama
szczypiorkowa12345
U nas od zawsze był plan na 3jke, bez względu na płeć. Warunkiem była moja praca i warunki mieszkaniowe. Jako że wsyztsko zostało spełnione jest 3cieEh jak ja bym chciala miec parke. Zastanawiam soe czy wtedy wogole bym planowala 3. Chyba nie [emoji848]
Podziel się: