reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiecie może ten rok taki przekorny jest. A moje dziecię też najruchliwsze ze wszystkich. W domku trzy żywiołki, to czwarte będzie chyba bombową petardą. No tak mnie łupie, rociąga się i tak od 5 miesięcy. Obecnie jedzenie czegokolwiek przypomina coś na styl skaczacych żabek. Jesz kanapkę, pomidorki z mozzarellą a twój brzuch faluje jak jakiś lodowiec tworzący góry a we wnętrzu skaczą żabki. Takie energiczne, kum kum po wszystkich narządach hahahaha

reklama
Kitqa-a ty mialas 1 stosunek bez zabezpieczenia a reszta codziennie z zabezpieczeniem? Bo ja tak zrozumialam,poprawisz jesli zle mysle :)?!
Miciurka jeśli pytasz o e3,4d bo tak to u mnie wyglądało to od okresu z zabezpieczeniem a około owu bez trafiliśmy w owu i po owu też się przytulalismy. wtedy myślałam że jak się zabezpiecze to przechytrze dziewczynkowy plemnik [emoji57] że nie będzie sobie czekać ot tak na jajo przed owu! :)
A codzienny sex bez zabezpieczenia

Chyba więcej było powodzen „ za starych czasów „.. w sensie wapno magnez dużo białka i tyle. Ale kto tam wie...
ja nie mogę wyjść z podziwu hehe ze tak wyszło i jakbym w totka wygrała i czwarte planowała - w życiu bym nie kombinowała. NIE WIERZE ..

Mamolinka -sugeruj sie paskowym,bo ten elektroniczny potrzebuje kilku dni zeby wylapac,i mimo ze np cos jest moze ci bie pokazac bo sie jeszcze "nie nauczyl"xeby wylapac i pokazac !

reklama
Do góry