reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiecie może ten rok taki przekorny jest. A moje dziecię też najruchliwsze ze wszystkich. W domku trzy żywiołki, to czwarte będzie chyba bombową petardą. No tak mnie łupie, rociąga się i tak od 5 miesięcy. Obecnie jedzenie czegokolwiek przypomina coś na styl skaczacych żabek. Jesz kanapkę, pomidorki z mozzarellą a twój brzuch faluje jak jakiś lodowiec tworzący góry a we wnętrzu skaczą żabki. Takie energiczne, kum kum po wszystkich narządach hahahaha

reklama
Kitqa-a ty mialas 1 stosunek bez zabezpieczenia a reszta codziennie z zabezpieczeniem? Bo ja tak zrozumialam,poprawisz jesli zle mysle :)?!
Miciurka jeśli pytasz o e3,4d bo tak to u mnie wyglądało to od okresu z zabezpieczeniem a około owu bez trafiliśmy w owu i po owu też się przytulalismy. wtedy myślałam że jak się zabezpiecze to przechytrze dziewczynkowy plemnik [emoji57] że nie będzie sobie czekać ot tak na jajo przed owu! :)
A codzienny sex bez zabezpieczenia

Chyba więcej było powodzen „ za starych czasów „.. w sensie wapno magnez dużo białka i tyle. Ale kto tam wie...
ja nie mogę wyjść z podziwu hehe ze tak wyszło i jakbym w totka wygrała i czwarte planowała - w życiu bym nie kombinowała. NIE WIERZE ..

Mamolinka -sugeruj sie paskowym,bo ten elektroniczny potrzebuje kilku dni zeby wylapac,i mimo ze np cos jest moze ci bie pokazac bo sie jeszcze "nie nauczyl"xeby wylapac i pokazac !

reklama
Do góry