reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018
Jaki śliczny !!! Nie będę ściemniać i powiem że zazdroszczę jak cholera hahaha :D ehhh ... Trochę postekasz do samej siebie, potem się pozlosisz a na koniec (czyli max 2/3dnie ::D) przepadniesz w miłości do tego młodzieńca ;)

@leeleeth
Tak mocno, mocno , moooocno przytulam. Moja znajoma teraz adoptowała dziecko, mają już jedno z adopcji , jedno swoje (obaj chłopcy) i cicho liczyło że uda się dziewczynka - jest 3msc chłopiec ;) no cuuuudny i też już przepadli :)

Co do tycj niewyjaśnionych spraw z przeszlosci. Kurcze no nie ukrywam, że jak ta dr psychologii zaczęłam mi łączyć fakty z naszej rodziny od storny męża bo oddcyhalam co 3 bo miała rację...

Nic muszę się zagłębić w lekturę która polecacie . A sama chyba będę dziękować Bogu za same dziewczynki :)

Szczypiorkowa dokładnie, muszę przetrawić wszelkie emocji od złości po płacz aż nadejdzie radość :) wiadomo cieszę się już teraz hehe ale do pełnej akceptacji jeszcze trochę zostało... daje sobie czas a potem shopping <3
Młody najbardziej ruchliwy z całej trójki aż się boje :D

reklama
Do góry