reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018
Jaki śliczny !!! Nie będę ściemniać i powiem że zazdroszczę jak cholera hahaha :D ehhh ... Trochę postekasz do samej siebie, potem się pozlosisz a na koniec (czyli max 2/3dnie ::D) przepadniesz w miłości do tego młodzieńca ;)

@leeleeth
Tak mocno, mocno , moooocno przytulam. Moja znajoma teraz adoptowała dziecko, mają już jedno z adopcji , jedno swoje (obaj chłopcy) i cicho liczyło że uda się dziewczynka - jest 3msc chłopiec ;) no cuuuudny i też już przepadli :)

Co do tycj niewyjaśnionych spraw z przeszlosci. Kurcze no nie ukrywam, że jak ta dr psychologii zaczęłam mi łączyć fakty z naszej rodziny od storny męża bo oddcyhalam co 3 bo miała rację...

Nic muszę się zagłębić w lekturę która polecacie . A sama chyba będę dziękować Bogu za same dziewczynki :)

Szczypiorkowa dokładnie, muszę przetrawić wszelkie emocji od złości po płacz aż nadejdzie radość :) wiadomo cieszę się już teraz hehe ale do pełnej akceptacji jeszcze trochę zostało... daje sobie czas a potem shopping <3
Młody najbardziej ruchliwy z całej trójki aż się boje :D

reklama
Do góry