Grabcia123
Fanka BB :)
To wiecie co ja dziś na kolacje zapalne sobie grilla i w końcu ze smakiem zjem kiełbasę koniec diety bo bez sensu to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co ja mam najzwyczajniej w swiecie dzisiaj doła. Liczyłam, ze chociaż którejś z nas uda się zaplanować dziecko wymarzonej płci. Na co to wszystko było? Ta kasa na suple, dieta, ćwiczenia ehhhLuisa gratulacje zdrowego bobasa
W calym tym planowaniu jest tylko 1 czynnik ktory według mnie jest istotny a jest nim poprostu szczęście i tyle
Luisa gratulacje zdrowego bobasa
W calym tym planowaniu jest tylko 1 czynnik ktory według mnie jest istotny a jest nim poprostu szczęście i tyle
Łaska Boska! Tylko tyle i aż tyle!
@szczypiorkowa12345 odsyłam do lektury „nie zaczęło się od ciebie” Link do: Nie zaczęło się od ciebie. Jak dziedziczona trauma wpływa na to, kim jesteśmy i jak zakończyć ten proces - Mark Wolynn
Tam dość mocno autor opisuje to o czym piszesz.
@Luisa2018 gratuluje zdrowego chłopaczka!
Niech rośnie pięknie! Spokojności na resztę ciąży.
@gorligorligor niech Matka Boska obejmie Cię swoją troskliwie opieka, oby ból był krótki i lekki a poród szybki i skuteczny. Oby Synuś urodził się szczęśliwie i cieszył już mamusie [emoji8]
@Grabcia123 u mnie cóż... jednak się udało zajść, i niestety wszystko poszło. [emoji24] w weekend poroniłam. Beta 42, dwa dni później w szpitalu 38, potem mega krwawienie i beta poleciała na łeb [emoji17]
Także smutek mam wielki w sercu i czuje, ze to dziewczynki nie mogą się zakotwiczyć na te 9miesiecy [emoji17]
Lekarz mówi, żeby spróbować w tym miesiącu bo hormony nam sprzyjaja. Jak nie pójdzie mam iść do kliniki sprawdzić amh i hormony
Leeleeth strasznie mi przykro. Jednak cos wyszło? Ile przed owulacja były przytulania?Łaska Boska! Tylko tyle i aż tyle!
@szczypiorkowa12345 odsyłam do lektury „nie zaczęło się od ciebie” Link do: Nie zaczęło się od ciebie. Jak dziedziczona trauma wpływa na to, kim jesteśmy i jak zakończyć ten proces - Mark Wolynn
Tam dość mocno autor opisuje to o czym piszesz.
@Luisa2018 gratuluje zdrowego chłopaczka!
Niech rośnie pięknie! Spokojności na resztę ciąży.
@gorligorligor niech Matka Boska obejmie Cię swoją troskliwie opieka, oby ból był krótki i lekki a poród szybki i skuteczny. Oby Synuś urodził się szczęśliwie i cieszył już mamusie [emoji8]
@Grabcia123 u mnie cóż... jednak się udało zajść, i niestety wszystko poszło. [emoji24] w weekend poroniłam. Beta 42, dwa dni później w szpitalu 38, potem mega krwawienie i beta poleciała na łeb [emoji17]
Także smutek mam wielki w sercu i czuje, ze to dziewczynki nie mogą się zakotwiczyć na te 9miesiecy [emoji17]
Lekarz mówi, żeby spróbować w tym miesiącu bo hormony nam sprzyjaja. Jak nie pójdzie mam iść do kliniki sprawdzić amh i hormony