reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Szczypiorkowa dokładnie, muszę przetrawić wszelkie emocji od złości po płacz aż nadejdzie radość wiadomo cieszę się już teraz hehe ale do pełnej akceptacji jeszcze trochę zostało... daje sobie czas a potem shopping <3
Młody najbardziej ruchliwy z całej trójki aż się boje
Ja mówię że nasza w brzuchu jak już się urodzi będzie 'wysienka na torcie' - matko tak kopię że ja już płacze czasem z bólu a co będzie za 2 MSC...
A starsze dwie już wiecie że to chodzące petardy więc aż truchleje
szczypiorkowa12345
Co do planowania, ja to myślę, że osoby którym szczęście dopisało i mają poprostu wymarzoną płeć - mówią że sobie zaplanowali i tyle
Za wiele z nas planowalo płeć i naprawdę cuda na kiju a wychoszlo inaczej
Za wiele z nas planowalo płeć i naprawdę cuda na kiju a wychoszlo inaczej
kredkaczarna
Leeleeth tule mocno
Grabcia123
Martoosia - alez nie.musisz byc zeby maz zmienil nasienie wystarczy poprosic zeby zrobil wymiane sam [emoji23], od np. 6,7,8,9 wrzesnia po poludniu wymienial a 10 wrzesnia juz wieczorem lub w nocy po polnocy bym robila jeden sex do konca i czekala na efekty nic nie zakwaszala, tylko suple brala, a ty sie zakwaszasz ?moze za mocno i dlatego ciezko zajsc ?
reklama
gorligorligor
Piękny czlowiek Luisa !!! Zakochanam :-*Nie mam powiedziała ze nub sterczy... tzn takie ale nuba tam nie widzę.
Racja.. chyba chciałam się zabawić w Boga i zaplanować coś na co wpływu nie mam trudno . Wiem ze łatwiej byłoby mi gdybym nie brała supli tej diety... a tak to myslama ze dopomoge szczęściu
Podziel się: