reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie mam :( powiedziała ze nub sterczy... tzn takie ale nuba tam nie widzę.

Racja.. chyba chciałam się zabawić w Boga i zaplanować coś na co wpływu nie mam ;) trudno . Wiem ze łatwiej byłoby mi gdybym nie brała supli tej diety... a tak to myslama ze dopomoge szczęściu ;)

Załączniki

• 58CC2E91-50F6-432C-A9F9-B94D7F5F1165.jpeg
    58CC2E91-50F6-432C-A9F9-B94D7F5F1165.jpeg
    908,5 KB · Wyświetleń: 118
Nie mam :( powiedziała ze nub sterczy... tzn takie ale nuba tam nie widzę.

Racja.. chyba chciałam się zabawić w Boga i zaplanować coś na co wpływu nie mam ;) trudno . Wiem ze łatwiej byłoby mi gdybym nie brała supli tej diety... a tak to myslama ze dopomoge szczęściu ;)
Ale lekarz, uzyl slowa, ze chlopiec na 100%? W ktorym jesteś tygodniu dzisiaj?

@Luisa2018 gratuluje cudnego, zdrowego synusia

Ja też w planowanie już nie wierzę.Te co twierdzą,że im się udało zaplanować płeć poprostu miały dużo szczęścia i trafiły w swoje wymarzone 50%

U mnie wczoraj ból jajników śluz i test owulacyjny z dwiema nierównymi kreskami.Ale co tam zaplanowałam staranko na 12dc i tak też było.Co ma być to będzie.Ważne żebym zaszła donosiła i zdrowe urodziła.I tak nie liczę że uda się za pierwszym razem.

Po za tym była akurat dziś u mnie klientka.Ma termin na październik.Na pierwszym usg powiedział jej chłopczyk,na prenatalnych że dziewczynka A teraz znów chłopczyk.
A niemało takich przypadków.Chyba że już lekarz wie na 100%tak jak u mnie było w 13tc.

Grabcia jadłam same warzywa ryż makarony i białe bułki haha zero mięsa.. raz na ruski rok kura.takie jałowe rzeczy a co do warzyw to zero strączkowych bo podnoszą testo.. czasem słodkie ale mało schudłam 12 kg mąż tez dieta plus mleko sojowe pił..

reklama
Do góry